Eγκατέλειψε ο Λεμπ στο Ράλι Κορσικής (vid)

Gazzetta team
Eγκατέλειψε ο Λεμπ στο Ράλι Κορσικής (vid)
Ο Γάλλος οδηγός της Citroen βγήκε σε μία αριστερή στροφή εκτός δρόμου και έπεσε σε ένα βαθύ χαντάκι, όπου κόλλησε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να εγκαταλείψει.

Το Ράλι Κορσικής δεν συγχωρεί τα λάθη. Αυτό διαπίστωσε από πρώτο χέρι και ο Σεμπάστιαν Λεμπ, όταν λίγο μετά την εκκίνηση της δεύτερης Ειδικής Διαδρομής της Παρασκευής γλίστρησε σε μία αριστερή στροφή, βγήκε εκτός δρόμου και κόλλησε μέσα σε ένα χαντάκι. Οι θεατές προσπάθησαν να βγάλουν τη Citroen C3 WRC του Γάλλου από το χαντάκι και να την επαναφέρουν στον δρόμο, όμως δεν τα κατάφεραν και ο Λεμπ εγκατέλειψε.

Στην κορυφή έχει βρεθεί στα μισά της ημέρας ο Σεμπαστιάν Οζιέ, που έχει αποκτήσει μετά την πρώτη Ειδική Διαδρομή ήδη μία διαφορά 21,1 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Κρις Μικ. Τρίτος ο Τιερί Νεβίλ, που κατάφερε να προσπεράσει τον Τάνακ. Μείνετε συντονισμένοι για να πληροφορηθείτε αργότερα όλες τις λεπτομέρειες της ημέρας.

O Λεμπ θα συνεχίσει το Σάββατο, χωρίς όμως καμία πιθανότητα επιτυχίας, ωστόσο τόνισε ότι θέλει να προσφέρει θέαμα στους θεατές!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!