Ο Κρις Μικ ταχύτερος στο shakedown της Κορσικής (vid)

Gazzetta team
Ο Κρις Μικ ταχύτερος στο shakedown της Κορσικής (vid)
Με τον Κρις Μικ και τη Citroen να σημειώνουν την καλύτερη επίδοση ξεκίνησε το Ράλι Κορσικής, 4ος αγώνας του φετινού WRC.

Ταχύτερος με διαφορά 2,2 δευτερολέπτων από τον δεύτερο, ήταν ο Κρις Μικ στο shakedown με το οποίο ανοίγει επίσημα η αυλαία του 4ου αγώνα του φετινού WRC, του Γύρου της Κορσικής. Η πρώτη άτυπη, καθώς ο χρόνος των πληρωμάτων δεν προσμετρά στα αποτελέσματα, κόντρα στην Κορσική έφερε στην κορυφή το Citroen C3 WRC του Βρετανού, ο οποίος κράτησε πίσω του τα τρία Hyundai i20 WRC.

Από αυτά ταχύτερος, σε απόσταση 2,2 δευτερολέπτων, ήταν ο Αντρέας Μίκελσεν, με τους Τιερί Νεβίλ και Ντάνι Σόρνοτ να ακολουθούν. Πιο πίσω βρέθηκαν δύο Ford Fiesta με τους Σεμπαστιέν Οζιέ και Έλφιν Έβανς και έβδομος με το δεύτερο Citroen C3 WRC ολοκλήρωσε ο Σεμπαστιέν Λεμπ με τη διαφορά του να φτάνει στα 5,6 δευτερόλεπτα. Το shakedown διεξήχθη σε διαδρομή 5,4 χλμ. με την άσφαλτο να είναι υγρή από την πρωινή δροσιά, κάτι που για ορισμένους έπαιξε ρόλο μεν, βοήθησε δε να κάνουν τις τελευταίες τους δοκιμές όσον αφορά τις λεπτομέρειες του αγώνα.

Ο κυρίως αγώνας ξεκινά απόψε το βράδυ με την εκκίνηση και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες του τριημέρου με πρόβλεψη για καλές καιρικές συνθήκες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!