Eνα βήμα πριν τη νίκη ο Οζιέ στο Μεξικό

Gazzetta team
Eνα βήμα πριν τη νίκη ο Οζιέ στο Μεξικό
Παράσταση νίκης για τον Οζιέ τη δεύτερη ημέρα στο Ράλι Μεξικού, όπου πέρασε πλέον πρώτος και με διαφορά, ενώ ο Λεμπ καθυστέρησε εξαιτίας μίας –ενδεχομένως περιττής- αλλαγής ελαστικού.

Αποκρυσταλλώθηκαν οι θέσεις των οδηγών στο γκρουπ των πρωτοπόρων στο Ράλι Μεξικού με μοναδική εκκρεμότητα τη μάχη για τον δεύτερο, καθώς η διαφορά μεταξύ Κρις Μικ και Ντάνι Σόρντο ανέρχεται μόνον σε 10,9’’, με την Ισπανό να ξεμένει από λάστιχο στην 14η Ειδική Διαδρομή και να χάνει πολύτιμο χρόνο.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Το σκασμένο μπροστινό αριστερό λάστιχο, που αποφάσισε να αλλάξει εν μέσω ΕΔ ο Σεμπαστιάν Λεμπ ενώ βρισκόταν στην πρώτη θέση, έριξε επίσης πίσω τον Γάλλο στην πέμπτη θέση. Ο Λεμπ δήλωσε αμέσως μετά, ότι ήταν λανθασμένη απόφαση και ότι έπρεπε να βγάλει τα υπόλοιπα δέκα χιλιόμετρα της Ειδικής Διαδρομής με το προβληματικό ελαστικό, όπως όμως ανέφερε, «βρισκόμαστασν τόσο πολύ σε φάση Ντακάρ, ώστε σταματήσαμε αμέσως για να αλλάξουμε το κλαταρισμένο λάστιχο».

Ο Οζιέ αξιοποίησε άριστα τις ατυχίες και τα λάθη των αντιπάλων του, πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο σε τέσσερις Ειδικές Διαδρομές και ανέβηκε πρώτος με διαφορά 35,9 δευτερολέπτων από τον δεύτερο Μικ. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά, «για να είμαι ειλικρινής, σήμερα πήγαν όλα τέλεια για εμάς. Επιτέθηκα, όσο μπορούσα και ανταμείφθηκα γι αυτό».

Σήμερα Κυριακή ολοκληρώνεται το Ράλι Μεξικού με Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 46 χιλιομέτρων και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να έχουμε ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις.

Η κατάταξη στο Ράλι Μεξικού μετά από 19 Ειδικές Διαδρομές

1.

Ogier / Ingrassia

Ford Fiesta WRC

3:25:03.1

2.

Meeke / Nagle

Citroën C3 WRC

+0:35.9

3.

Sordo / Del Barrio

Hyundai i20 WRC

+0:46.8

4.

Mikkelsen / Jæger

Hyundai i20 WRC

+1:28.4

5.

Loeb / Elena

Citroën C3 WRC

+2:19.7

6.

Neuville / Gilsoul

Hyundai i20 WRC

+4:44.6

7.

Tidemand / Andersson

Škoda Fabia R5

+9:24.2

8.

Greensmith / Parry

Ford Fiesta R5

+15:06.8

9.

Latvala / Anttila

Toyota Yaris WRC

+15:59.6

10.

Heller / Olmos

Ford Fiesta R5

+21:43.0

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!