O Λεμπ μία ανάσα πίσω από τον Σόρντο στο Ράλι Μεξικού

Gazzetta team
O Λεμπ μία ανάσα πίσω από τον Σόρντο στο Ράλι Μεξικού
Ο Σεμπαστιάν Λεμπ ροκάνισε τη διαφορά του από τον προπορευόμενο Σόρντο και βρίσκεται δεύτερος μετά τη 10η Ειδική Διαδρομή του Ράλι Μεξικού με τρίτο τον Τάνακ.

Η λανθασμένη – όπως αποδείχθηκε - επιλογή μαλακών ελαστικών στην Ειδική Διαδρομή ‘’El Chocolate’’ του Ράλι Μεξικού κόστισε πολύτιμο χρόνο στον Ντάνι Σόρντο με Hyundai i20 WRC και βοήθησε τον νικητή της μήκους 31,44 χλμ. ΕΔ, Σεμπαστιάν Λεμπ, να πλησιάσει τον Ισπανό σε απόσταση βολής μόλις 7,9 δευτερολέπτων. Ο Γάλλος οδηγός του Citroen C3 WRC έδειξε και ο ίδιος έκπληκτος από την εξαιρετική του απόδοση μετά από τρία χρόνια απουσίας από το WRC και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπολόγιζα, ότι θα είμαστε δεύτεροι και μόνον λίγο πίσω από τον προπορευόμενο. Θα συνεχίσουμε έτσι, όμως δεν θα είναι εύκολο. Ο Οτ Τάνακ βρίσκεται με μικρή διαφορά πίσω μας και είναι εξαιρετικά δυνατός στις γρήγορες Ειδικές Διαδρομές». Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Λεμπ έτρεξε για τελευταία φορά στο Μεξικό πριν έξι χρόνια και ότι πολλές ΕΔ του εφετινού αγώνα τις βλέπει για πρώτη φορά.

Σκόραρε τουλάχιστον ένα γκολ ο Δώνης στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Τάνακ απέχει μετά τις πρώτες 10 ΕΔ μόλις 5,5 δευτερόλεπτα από τον Λεμπ, όμως χθες εμφάνισε το Toyota Yaris WRC προβλήματα υπερθέρμανσης, όπως και το αυτοκίνητο του ομόσταβλου Γιάρι – Μάτι Λάτβαλα. Μάλιστα ο Φινλανδός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στη συνέχεια λόγω βλάβης του δυναμό. Στην τέταρτη θέση έχει πλασαριστεί ο Κρις Μικ με Citroen C3 WRC μετά από δύο τετ α κε λόγω οδηγικών λαθών, ενώ την εξάδα συμπληρώνουν οι Οζιέ με Ford Fiesta WRC και Μίκελσεν με Hyundai i20 WRC.

Σήμερα Σάββατο συνεχίζεται το Ράλι Μεξικού με εννέα Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 140,35 χιλιομέτρων στις ορεινές περιοχές Σιέρα ντε Λόμπος και Σιέρα ντε Γκουαναγιουάτο.

Τα αποτελέσματα στο Ράλι Μεξικού μετά από τις πρώτες 10 Ειδικές Διαδρομές

1.

Sordo / Del Barrio

Hyundai i20 WRC

01:47:55.4

2.

Loeb / Elena

Citroën C3 WRC

+0:07.2

3.

Tänak / Järveoja

Toyota Yaris WRC

+0:11.0

4.

Meeke / Nagle

Citroën C3 WRC

+0:25.0

5.

Ogier / Ingrassia

Ford Fiesta WRC

+0:30.2

6.

Mikkelsen / Jæger

Hyundai i20 WRC

+0:31.7

7.

Neuville / Gilsoul

Hyundai i20 WRC

+2:01.9

8.

Tidemand / Andersson

Škoda Fabia R5

+5:05.6

9.

Greensmith / Parry

Ford Fiesta R5

+8:13.0

10.

Heller / Olmos

Ford Fiesta R5

+12:33.8

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!