Επιστροφή του Λεμπ, χαμόγελα για Μικ (vid)

Gazzetta team
Επιστροφή του Λεμπ, χαμόγελα για Μικ (vid)
Η Citroen ήταν στο προσκήνιο στο shakedown του Ράλι Μεξικού με τον Λεμπ να επιστρέφει στη δράση και τον Μικ να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο.

Με το «δεξί» ξεκίνησε την προσπάθειά του να διπλασιάσει τις νίκες του στο Μεξικό ο Κρις Μικ με το Citroen C3 WRC. Ο Βρετανός, νικητής στον συγκεκριμένο αγώνα, πέρσι, σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο shakedown με το οποίο ξεκίνησε η αγωνιστική διαδικασία του τρίτου φετινού αγώνα του WRC.

Παρόλα αυτά όλα τα βλέμματα δεν ήταν πάνω στην Citroen για τον Κρις Μικ, αλλά για τον «θρύλο» Σεμπαστιέν Λεμπ, ο οποίος επιστρέφει στο Μεξικό στην αγωνιστική δράση, έπειτα από απουσία, πλήρους εμπλοκής πέντε ετών. Φυσικά η συμμετοχή του δεν θα είναι πλήρης ούτε και φέτος, καθώς θα ακολουθήσει πρόγραμμα τριών αγώνων, όμως παραμένει η μεγάλη είδηση του WRC. Αυτό έστω και αν σημείωσε στο shakedown τη δέκατη καλύτερη επίδοση, μακριά από τον ανταγωνισμό της κορυφής.

Πίσω από τον Μικ ήταν ο, πρωτοπόρος στη βαθμολογία, Τιερί Νεβίλ, μόλις 4 δέκατα αργότερος με το Hyundai i20 WRC και ακολούθησε ο Σεμπαστιέν Οζιέ με το Ford Fiesta WRC και διαφορά 1.8 δευτερολέπτων. Ο Οτ Τάνακ με το Toyota Yaris ολοκλήρωσε τον πλουραλισμό της κορυφής με τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα στις ισάριθμες πρώτες θέσεις και από εκεί και πίσω βρέθηκε ο Έλφιν Έβανς με το δεύτερο Fiesta.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!