Ο Λέμπ «ψάχνεται» ενόψει Μεξικού

Gazzetta team
Ο Λέμπ «ψάχνεται» ενόψει Μεξικού
Το Ράλι Μεξικού σημαίνει την επιστροφή του Σεμπαστιέν Λεμπ στο WRC, ωστόσο οι διαφορετικές συνθήκες δεν επιτρέπουν στον Γάλλο ένα ξένοιαστο τριήμερο.

Ο τρίτος φετινός αγώνας του WRC και πρώτος σε χωμάτινες ειδικές διαδρομές θα φέρει ξανά στο προσκήνιο τον Σεμπαστιέν Λεμπ και τον Ντανιέλ Ελενά. Το δίδυμο που έχει κατακτήσει εννέα παγκόσμιους τίτλους στα ράλι, θα συμμετέχει στον πρώτο από τους τρεις αγώνες που θα κάνει στο φετινό πρόγραμμα, με ένα Citroen C3 WRC.

O Λεμπ έχει μεγάλη εμπειρία στο Ράλι του Μεξικού, έχοντας έξι νίκες σε οκτώ συμμετοχές, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από το 2012 όταν ήταν και η τελευταία του συμμετοχή εκεί. Διαφορετικά όμως είναι ακόμη και από το 2015 όταν ο Λεμπ συμμετείχε σε έναν και μοναδικό αγώνα, το Ράλι Μόντε Κάρλο.

«Ελπίζω να είμαι μέσες άκρες κοντά στον ρυθμό», ήταν οι δηλώσεις του ενόψει του αγώνα, «Δεν έχω την παραμικρή ιδέα που βρίσκομαι σε σχέση με τον ανταγωνισμό, έτσι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε. Πρέπει να λάβουμε υπόψην μας ότι είμαστε στο WRC και οι άλλοι οδηγοί δεν έχουν μείνει στάσιμοι όλα αυτά τα χρόνια.

Το Ράλι του Μεξικού θα είναι νέο για μένα κατά 28%, για τους υπόλοιπους για πολύ λιγότερο. Παρόλα αυτά είναι ένας από τους αγώνες που θυμάμαι αρκετά καλά. Ακόμη και το υπόλοιπο 72% όμως είναι από όσα θυμάμαι πριν από έξι χρόνια. Ελπίζω η ενδέκατη θέση στη σειρά εκκίνησης να με βοηθήσει γιατί με τους νέους κανονισμούς είναι πολύ δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε στον αγώνα αν δεν είναι καλή ημέρα η πρώτη του ράλι».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!