Οι δοκιμές του Νεβίλ για το Μεξικό (vid)

Gazzetta team
Οι δοκιμές του Νεβίλ για το Μεξικό (vid)
Ο Τιερί Νεβίλ ολοκλήρωσε τις δοκιμές του για το προσεχές Ράλι του Μεξικού, όπου επιστρέφει στο WRC και ο Σεμπαστιέν Λεμπ.

Μερικές ημέρες δοκιμών που ήταν πολύ αποδοτικές όπως παραδέχτηκαν αμφότεροι, ολοκλήρωσαν οι Τιερί Νεβίλ και Ντάνι Σόρντο με το Hyundai i20 WRC. Οι δοκιμές έγιναν ενόψει του πρώτου χωμάτινου αγώνα για φέτος που θα διεξαχθεί στην περιοχή Γκουαναχουάτο του Μεξικού. Παρόλα αυτά οι κανονισμοί δεν επιτρέπουν δοκιμές πριν τους αγώνες σε εδάφη εκτός Ευρώπης, έτσι όσες ομάδες μπήκαν στη διαδικασία δοκιμών, έψαξαν για εναλλακτικές επιλογές, που να προσομοιάζουν ωστόσο τα εδάφη της χώρας της Κεντρικής Αμερικής.

Έτσι τόσο η Hyundai όσο και η Citroen επέλεξαν την Ισπανία. Τα Hyundai i20 WRC των Νεβίλ και Σόρντο βρέθηκαν στην νότιο Ισπανία και χάρη στους φανατικούς που μαθαίνουν τα σωστά σημεία, είμαστε σε θέση να παρακολουθήσουμε χορταστικές, χωμάτινες δοκιμές. Ο Νεβίλ θέλει να συνεχίσει με την ίδια… φόρα που πήρε στα χιόνια της Σουηδίας όπου σημείωσε την πρώτη του φετινή νίκη και ο Σόρντο θα προσπαθήσει να τερματίσει τον πρώτο του φετινό αγώνα, καθώς στο Μόντε Κάρλο δεν τα κατάφερε.

Παρόλα αυτά το μεγάλο θέμα για το προσεχές Ράλι Μεξικού δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Σεμπαστιέν Λεμπ στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο Γάλλος συμφώνησε να κάνει μόνο τρείς αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα με ξεκίνημα από το Μεξικό, όπου στο παρελθόν έχει πάρει έξι συνεχόμενες νίκες από το 2006 μέχρι και το 2012 (το 2009 το Ράλι Μεξικού δεν ήταν στο WRC). Οι άλλοι αγώνες που θα τρέξει είναι το Ράλι Κορσικής και το Ράλι Ισπανίας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!