Το επίσημο τηλεκατευθυνόμενο του WRC (vid)

Gazzetta team
Το επίσημο τηλεκατευθυνόμενο του WRC (vid)
Οι διοργανωτές του WRC παρουσίασαν το επίσημο τηλεκατευθυνόμενο του πρωταθλήματος για να προσελκύσουν μικρότερες ηλικίες.

Ένας καλός λόγος για να μην παρακολουθήσει ο μπαμπάς στην τηλεόραση τον αγώνα του WRC θα μπορούσε να είναι ότι παίζει με το επίσημο τηλεκατευθυνόμενο του πρωταθλήματος. Οι διοργανωτές παρουσίασαν ένα αυτοκίνητο που κατάφεραν να μην μοιάζει με κανένα από όσα συμμετέχουν τουλάχιστον φέτος και έτσι ήρθε η ώρα το WRC να αρχίσει να γίνεται δημοφιλές και στις πιο νεαρές ηλικίες.

Η εταιρεία που ανέλαβε το συγκεκριμένο project είναι η γερμανική Jamara που έχει μια τεράστια εμπειρία, 40 ετών στην δημιουργία τηλεκατευθυνόμενων παιχνιδιών από αυτοκίνητα ακόμη και για μωρά μέχρι αεροπλάνα και ελικόπτερα. Το τηλεκατευθυνόμενο WRC είναι τετρακίνητο με λαστιχένια… ελαστικά, ρυθμιζόμενη ανάρτηση στο εμπρός μέρος και διαθέτει τηλεχειριστήριο 2,4 GHz. Χρειάζεται 5 μπαταρίες τύπου ΑΑ, που κάθε γονιός ο οποίος σέβεται τον εαυτό του ξέρει ότι αυτό σε βάθος χρόνου μπορεί να στοιχίσει το ίδιο ή και περισσότερο από τα 50 Ευρώ τα οποία κοστίζει το τηλεκατευθυνόμενο WRC. Για αυτό αγαπητοί μπαμπάδες κάντε το κουμάντα σας!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!