Πέντε απολαυστικά video δοκιμών για το Ράλι Μόντε Κάρλο (vids)

Gazzetta team
Πέντε απολαυστικά video δοκιμών για το Ράλι Μόντε Κάρλο (vids)
Οι δοκιμές για το Ράλι Μόντε Κάρλο με το οποίο θα ξεκινήσει η προσεχής αγωνιστική σεζόν του WRC είναι το ίδιο θεαματικές με τον αγώνα. Απολαύστε τις!

Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή οι διαδρομές των νοτιοδυτικών Άλπεων χάνουν την ησυχία τους από τις δοκιμές των ομάδων που προετοιμάζονται για το Ράλι Μόντε Κάρλο. Ο αγώνας είναι και φέτος ο πρώτος του προγράμματος του WRC και ήδη πέντε πληρώματα έχουν ξεκινήσει τις φετινές δοκιμές τους.


Εσαπέκα Λάπι - Toyota Gazoo Racing Team
Ο 26χρονος Φινλανδός εξακολουθεί να είναι ένας από τους ταχύτερους οδηγούς στο WRC αλλά πρέπει να γίνει και ένας από τους πιο αποτελεσματικούς αν θέλει να προχωρήσει η καριέρα του. Για το 2018 θέλει να αποφύγει τα πολλά λάθη, όπως παραδέχτηκε πως έκανε το 2017.


Έλφιν Έβανς - Ford M-Sport
Έστω και αν πλέον είναι στα 28 του ο Έβανς είναι μια από τις μεγαλύτερες ελπίδες της Αγγλίας να δει και πάλι ένα δικό της παιδί στην κορυφή των ράλι. Βασικός οδηγός της M-Sport με το Ford Fiesta θα προσπαθήσει φέτος να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερους βαθμούς από τους περσινούς που τον έφεραν στην 5η θέση της βαθμολογίας.


Αντρέας Μίκελσεν - Hyundai Motorsport
Με την Hyundai και το i20 WRC να είναι σε εξαιρετική κατάσταση όλο το 2017 ο Αντρέας Μίκελσεν προσέφερε τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας να κατακτήσει τον τίτλο των κατασκευαστών. Ομαδικά μπορεί να μην τα κατάφεραν όλοι θεωρούν όμως πως ο Μίκελσεν φέτος θα είναι από εκείνους που θα κυνηγήσουν τον τίτλο των οδηγών.

Γιάρι Μάτι Λάτβαλα - Toyota Gazzo Racing Team
Η 4η θέση στη βαθμολογία των οδηγών το 2017 δεν ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα για τον Λάτβαλα, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των φίλων των αγώνων πως μπορεί να γίνει ο επόμενος πρωταθλητής. Έχει πάντως ολοκληρώσει τρεις φορές στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και φέτος θα ήθελε το κάτι παραπάνω.

Κρις Μικ - Citroen
Όλοι αναγνωρίζουν το ταλέντο του Κρις Μικ και το γεγονός πως μπορεί να ηγηθεί της ομάδας της Citroen. Αν το C3 WRC τον βοηθήσει λίγο περισσότερο φέτος τότε μπορεί να τον δούμε και σε καλύτερη βαθμολογικά θέση από την έβδομη του 2017.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!