To ατύχημα του Λάτβαλα στο Ράλι Αυστραλίας (vid)

Gazzetta team
To ατύχημα του Λάτβαλα στο Ράλι Αυστραλίας (vid)
Δείτε το οδηγικό λάθος του Φινλανδού στην τελική Ειδική Διαδρομή του Ράλι Αυστραλίας, με την οποία πέταξε στα σκουπίδια μία σίγουρη –όπως έδειχνε αρχικά- δεύτερη θέση!

Ενα οδηγικό λάθος κόστισε στον Γιάρι – Μάτι Λάτβαλα τη δεύτερη θέση στο εφετινό Ράλι Αυστραλίας. Ο Φινλανδός οδηγός χρειαζόταν να πάει απλά συντηρητικά στην τελευταία Ειδική Διαδρομή μήκους 6,4 χιλιομέτρων, ώστε να διατηρήσει το άνετο προβάδισμα των 14,7 δευτερολέπτων από τον τρίτο Οτ Τάνακ. «Κατάφερε» ωστόσο να βγει από τον δρόμο σε μία παρατεταμένη αριστερή στροφή, ρισκάροντας χωρίς λόγο υπερβολικά και το αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει στα δέντρα και να εγκαταλείψει άδοξα τον αγώνα.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπάκα σημειώσει το πρώτο τέρμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC του 2018 ξεκινά μετά από ένα σύντομο χειμερινό διάλειμμα στις 25 Ιανουαρίου παραδοσιακά με το Ράλι Μόντε Κάρλο. Θα γίνουν συνολικά 13 αγώνες, όμως σε αυτούς δεν θα περιλαμβάνεται δυστυχώς το Ράλι Ακρόπολις!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!