Κυρίαρχος ο Έβανς στο Ράλι Ουαλίας

Πέτρος Πιτσίνης
Κυρίαρχος ο Έβανς στο Ράλι Ουαλίας
Ο Έλφιν Έβανς εντυπωσιάζει με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά του στο Ράλι Ουαλίας και δικαίως, βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτή την στιγμή.

Με εκπληκτικό ρυθμό σε κάθε εμφάνισή του μέχρι στιγμής στο Ράλι Ουαλίας, ο Έλφιν Έβανς με το Ford Fiesta WRC είναι ο κυρίαρχος. Η διαφορά του από τον δεύτερο Νιούβιλ (Hyundai) είναι τεράστια, με 47,9 δευτερόλεπτα να τους χωρίζουν και λίγο πιο πίσω είναι ο Οτ Τανακ, πάλι με Fiesta.

Ο Σεμπάστιαν Οζιέ βρίσκεται στην τέταρτη θέση, πίσω από τον Τανακ που οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο όμως διατηρεί την πρωτιά στη γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος με μεγάλη διαφορά, ακόμη κι έτσι. Ο Λάτβαλα (Toyota) είναι πέμπτος και ο Μίκελσεν με τον Μικ διαμορφώνουν την ταχύτερη επτάδα.

Πάντον, Σόρντο και Γιούχο Χάνινεν είναι οι τρεις που «κλείνουν» τους δέκα, ύστερα από το SS11. O «δικός μας» Ιορδάνης Σερδερίδης είναι στην 37 θέση και από εγκαταλείψεις, είχαμε μόνο αυτή του Γουόκερ. Επίσης, ο Νιούβιλ με τον Μίκελσεν επιβαρύνθηκαν με ποινές δέκα δευτερολέπτων. Δείτε στον παρακάτω πίνακα αναλυτικά τους χρόνους και την κατάταξη των οδηγών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!