Από 13 έως και 15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Peugeot

Gazzetta team
Από 13 έως και 15 Δεκεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Peugeot
Σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις, θα είναι στη διάθεση του κοινού το ολοκαίνουριο Peugeot 208 αλλά και όλη η γκάμα των συναρπαστικών μοντέλων της γαλλικής μάρκας.

Η Peugeot, με αφορμή το λανσάρισμα του δημοφιλούς νέου 208, διοργανώνει από την Παρασκευή 13 μέχρι και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου ένα OPEN WEEKEND σε όλο το δίκτυο των επίσημων διανομέων της ανά την Ελλάδα. Με το PEUGEOT OPEN WEEKEND, το νέο σαγηνευτικό 208 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις εκθέσεις, ώστε να έχει το κοινό τη δυνατότητα να το γνωρίσει και να το οδηγήσει.

Το νέο Peugeot 208

Το νέο Peugeot 208

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν σε αυτό. Όλη η γκάμα των υπέροχων μοντέλων Peugeot θα είναι επίσης διαθέσιμη στις εκθέσεις της μάρκας πανελλαδικά και θα συνοδεύεται από μοναδικές προσφορές που θα κάνουν τις γιορτές ακόμα πιο λαμπερές. Από το μικρότερο και οικονομικό 108, έως το προκλητικά υπέροχο sport sedan 508, η Peugeot έχει προτάσεις που απευθύνονται τόσο στο συναίσθημα, όσο και στη λογική. Με πλούσιο εξοπλισμό, κορυφαία ποιότητα και τεράστια γκάμα εκδόσεων και σύγχρονων κινητήρων, ξεχωρίζουν τα premium SUV μοντέλα 2008, 3008 και 5008, που δίνουν τη δυνατότητα της απόδρασης από την καθημερινότητα με τη μέγιστη άνεση και ασφάλεια.

Από την Παρασκευή 13 και μέχρι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, το PEUGEOT OPEN WEEKEND δίνει τη δυνατότητα σε όλες και όλους να γνωρίσουν τις κορυφαίες προτάσεις αυτοκίνησης της Peugeot και να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές της εταιρείας σε όλες τις εκθέσεις της ανά την Ελλάδα. Για να βρείτε την κοντινότερη σε εσάς, επισκεφτείτε το επίσημο site της Peugeot στη διεύθυνση https://www.peugeot.gr/dealership.html

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!