ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Αναβίωση για τον ιστορικότερο σταθμό αυτοκινήτων της Αθήνας

Αναβίωση για τον ιστορικότερο σταθμό αυτοκινήτων της Αθήνας

Αναβίωση για τον ιστορικότερο σταθμό αυτοκινήτων της Αθήνας

Ο σταθμός ‘’Πανελλήνιος’’ στο Μεταξουργείο κουβαλά μία ιστορία 80 ετών και την τιμά με έναν πλήρως ανανεωμένο πολυχώρο υπηρεσιών για τους αυτοκινητιστές σε αυθεντικό περιβάλλον της Παλιάς Αθήνας!

Επιστροφή στις ρίζες για τον «Πανελλήνιο» Athens Experience Car Services, τον ιστορικότερο σταθμό εξυπηρέτηση αυτοκινητιστών στην Αθήνα, που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 30 ως ένα απλό βενζινάδικο στο Μεταξουργείο και εξελίχθηκε σε έναν πολυχώρο υπηρεσιών για όλους τους φίλους των τεσσάρων, αλλά και των δύο, τροχών. Ο «Πανελλήνιος» επιστρέφει μετά από 63 χρόνια στην αρχική του μορφή σε μία περιοχή που ξαναβρίσκει τη χαμένη της αίγλη, υιοθετώντας την αισθητική των «sixties» σε συνδυασμό με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και υποδειγματικό service.

Ο νέος ιδιοκτήτης, η εταιρεία ‘’Πλαταιών ΑΕ’’, εγκαινίασε στην οδό Αχιλλέως 65 στην πύλη της Αθήνας τις ριζικά αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις με γκαράζ στάθμευσης και φύλαξης οχημάτων, πρατήριο καυσίμων, παραδοσιακό καφενείο με προϊόντα που ξυπνούν μνήμες, πωλητήριο με αξεσουάρ αυτοκινήτου και πλυντήριο, που χρησιμοποιεί μάλιστα νερό από ένα υπόγειο ποταμάκι για να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον!

Η έμφαση των νέων ιδιοκτητών στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και η αγάπη τους για το αυτοκίνητο, αποτυπώνεται σε πολλές λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά. Για παράδειγμα το προσωπικό υποδέχεται τους πελάτες με στολές της δεκαετίας του 60, ειδικά ραμμένες και σχεδιασμένες γι αυτό, στο καφενείο υπάρχει υπάρχει τζουκ μποξ με δίσκους από τα παλιά, ενώ στον πάνω όροφο του γκαράζ βρίσκονται παρκαρισμένα επτά υπέροχα κλασικά αυτοκίνητα, που αξίζουν από μόνα τους μία επίσκεψη.

Για τα εγκαίνια του ανανεωμένου «Πανελλήνιου» Αthens Experience Car Services προστέθηκε μάλιστα σε αυτά τα μοντέλα ως guest star ένα αγωνιστικό Saab 96 του γνωστού συλλέκτη αυτοκινήτων και πρώην οδηγού αγώνων, Αντώνη Τζεν. Πρόκειται για ένα μοντέλο με βαρύ βιογραφικό, αφού το οδηγούσε ο Έρικ Κάρλσον και είχε κατακτήσει με αυτό –μεταξύ άλλων- το Ράλι Μόντε Κάρλο.

Μπράβο λοιπόν σε όσους είχαν την ιδέα να αναστήσουν στην πύλη της Αθήνας τον ιστορικό σταθμό αυτοκινήτων, τον οποίο αξίζει να επισκεφθείς ακόμη και σαν αξιοθέατο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του Facebook https://www.facebook.com/panellinioathensexperiencecarservices/, στην οποία εννοείται ότι κάναμε ήδη like!