Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το leasing πριν κάνετε το επόμενο βήμα

Gazzetta team
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το leasing πριν κάνετε το επόμενο βήμα
Eπιλέξτε το leasing αντί της αγοράς ενός επαγγελματικού ή Ι.Χ. αυτοκινήτου και απαλλαγείτε από κάθε έννοια και πρόβλημα σχετικά με τη χρήση του οχήματός σας για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης.

Το leasing, όπως ονομάζεται η μακροχρόνια μίσθωση ενός επαγγελματικού ή επιβατηγού αυτοκινήτου για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα τριών έως πέντε ετών, κερδίζει συνεχώς έδαφος. Αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε επαγγελματίες και ιδιώτες και κυρίως ηρεμία και χρόνο σε μία εποχή, όπου κυριαρχεί το άγχος και κάθε λεπτό είναι πολύτιμο.

Ουσιαστικά με το leasing πληρώνεις το μηνιαίο μίσθωμα και από εκεί και μετά ξενοιάζεις με οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με τη χρήση του αυτοκινήτου σου, καθώς σε αυτό το σταθερό ποσό περιλαμβάνονται τα πάντα. Είτε μιλάμε για τα σέρβις του οχήματος και τις περιπτώσεις διαχείρισης ενός ατυχήματος ή μίας βλάβης είτε αναφερόμαστε στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας ή σε αλλαγή ελαστικών, όλα αυτά τα αναλαμβάνει η εταιρεία leasing με βάση τους όρους του συμβολαίου.

Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, καθώς αρκεί η online ή τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία leasing, για να ρυθμίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα τέτοιας μορφής και να ρυθμίσετε τα πάντα σχετικά με το αυτοκίνητό σας. Χάρη σε όλα αυτά, εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και γλιτώνετε από το άγχος απρόοπτων εξόδων, τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν τον εταιρικό ή τον οικογενειακό προϋπολογισμό σας. Αν θέλαμε να συγκρίνουμε το leasing αυτοκινήτου με κάποια άλλη γνωστή υπηρεσία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένα πρόγραμμα all inclusive για επιβατηγά και επαγγελματικά μοντέλα, φτιαγμένο πάνω στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη και αποκλείοντας την πιθανότητα δυσάρεστων εκπλήξεων για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου.

Τα οφέλη ξεκινούν από την πρώτη στιγμή της μίσθωσης, αλλά συνεχίζονται και μέχρι την ολοκλήρωσή της, καθώς δεν θα προβληματιστείτε, πώς θα μεταπωλήσετε το αυτοκίνητό σας. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε με την ησυχία σας, αν θέλετε να ανανεώσετε τη μίσθωση επιλέγοντας κάποιο άλλο νέο μοντέλο ή αν επιθυμείτε να αποκτήσετε το όχημα, που οδηγούσατε κατά τη διάρκεια του leasing, σε μία πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Σε τελική ανάλυση, όταν δεν σου ανήκει τίποτα, είσαι ελεύθερος να έχεις τα πάντα. Έτσι μπορείς να παρακολουθείς και τις εξελίξεις στον χώρο της αυτοκίνησης και να επιλέξεις ένα μέσα από τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ωστόσο να έχετε επιλέξει μία φερέγγυα εταιρεία, όπως είναι η LeasePlan, που δίνει μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες του και προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Μάλιστα, το πρόγραμμα Special Deals αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση, καθώς περιλαμβάνει όλα τα δημοφιλή μοντέλα της αγοράς με υψηλά επίπεδα εξοπλισμού σε πολύ ανταγωνιστικά μισθώματα και γνωρίζει μεγάλη απήχηση μεταξύ των ενδιαφερομένων πελατών.

Βεβαίως τα πλεονεκτήματα του leasing είναι πολυδιάστατα και δεν περιορίζονται μόνον στο πλήρες πακέτο υπηρεσιών του. Χάρη στη μίσθωση ενός αυτοκινήτου διατηρείτε τη ρευστότητά σας και δεν χρειάζεται να επενδύσετε κάποιο σημαντικό κεφάλαιο για την αγορά ενός οχήματος, ενώ δεν προκύπτουν αποκλίσεις και ανατροπές στον αρχικό προγραμματισμό σας. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός, ότι έχετε στη διάθεσή σας ένα άριστα συντηρημένο αυτοκίνητο, όπως ακριβώς το επιθυμείτε και το χρειάζεστε, χωρίς να υποχρεώνεστε σε συμβιβασμούς λόγω υψηλού κόστους, όπως συμβαίνει πολύ συχνά με την αγορά ενός οχήματος. Επίσης, με την ολοκλήρωση της μίσθωσης μπορείτε να προχωρήσετε στην ανανέωσή της με ένα διαφορετικό μοντέλο που θα ανταποκρίνεται σε οποιεσδήποτε αλλαγές έχουν γίνει ενδιάμεσα στη ζωή σας και θα αποτελούν επιλογή καρδιάς και μυαλού.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!