Οι μάρκες με τα περισσότερα SUV στη γκάμα τους

Γιώργος Βαρίνος
Οι μάρκες με τα περισσότερα SUV στη γκάμα τους
Ποιες μάρκες «μυρίστηκαν» έγκαιρα την εκτόξευση της ζήτησης για SUV και φρόντισαν να εξελίξουν πολλά τέτοια μοντέλα και ποιες «κοιμήθηκαν» και τρέχουν, για να καλύψουν το χαμένο έδαφος;

Ότι οι αγοραστές νέων αυτοκινήτων «διψούν» για SUV δεν είναι κάτι νέο, καθώς η αγορά μοντέλων αυτού του είδους μεγαλώνει με εκρηκτικούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Πολλοί το «μυρίστηκαν» εγκαίρως και έπεσαν με τα…μούτρα στην εξέλιξη και στην κατασκευή SUV, άλλοι καθυστέρησαν λίγο μένοντας πίσω, ενώ μερικοί αμετανόητοι δεν σκοπεύουν να ακολουθήσουν την τάση της εποχής.

Η αλήθεια είναι πως τα SUV αρέσουν γιατί συνδυάζουν πολλά πράγματα μαζί. Επιβλητική εμφάνιση, ψηλή θέση οδήγησης, αίσθηση ασφάλειας, χώροι, ικανοποιητική οδική συμπεριφορά, ελαφρές δυνατότητες εκτός δρόμου και πλέον, οικονομικούς κινητήρες, αν μιλάμε για μοντέλα «της σειράς», κάτι που παλαιότερα δεν συναντούσες στα βαριά και ενεργοβόρα τετρακίνητα μοντέλα.

Στη λίστα που ακολουθεί έχουμε συγκεντρώσει τους κατασκευαστές με τα περισσότερα και τα λιγότερα SUV στην γκάμα τους. Ξεκινάμε από τη φίρμα που διαθέτει τα πιο πολλά και καταλήγουμε, σε εκείνες που μέχρι τώρα, δεν έχουν κανένα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!