Βενζίνη, ντίζελ, υγραέριο κίνησης: Όλη η αλήθεια για το πόσο εξοικονομείς (pics)

Gazzetta team
Βενζίνη, ντίζελ, υγραέριο κίνησης: Όλη η αλήθεια για το πόσο εξοικονομείς (pics)
Πλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδεύεις περισσότερα από όσα πραγματικά χρειάζεται.

Οδηγείς με βενζίνη ή diesel; Έχεις δοκιμάσει το υγραέριο; Έχεις μελετήσει τα συγκριτικά αποτελέσματα των τιμών; Έχεις ακούσει φίλους και γνωστούς να διηγούνται τις εμπειρίες του για πιο οικονομική μετακίνηση;

Είμαστε σίγουροι πως όλο και κάτι θα έχεις ακούσει ή διαβάσει για το πόσο πολύ έχει αλλάξει πλέον ο τρόπος ανεφοδιασμού των οχημάτων και κυρίως πόσο πιο οικονομικός έχει γίνει. Αλλά είναι άλλο να στο λένε οι φίλοι σου και άλλο να το βλέπεις και σε επίσημα στατιστικά, σαν αυτά που θα παραθέσουμε παρακάτω.

Στις μετρήσεις που ακολουθούν, μπορείς να δεις πόσο ξοδεύεις με βενζίνη, πετρέλαιο ή υγραεριοκίνηση για κάθε 15.000 χιλιόμετρα που διανύεις.

Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε αυτοκίνητα από 1.000 έως 2.000 κυβικά, βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα. Με εξοικονόμηση που αγγίζει το 48% στην κίνηση με υγραέριο, ασχέτως κατηγορίας αυτοκινήτου, η επιλογή καυσίμου είναι δική σου!

Και επειδή τώρα που ο καιρός ανοίγει, θέλεις να δεις πόσο θα εξοικονομείς και στις εκδρομές σου, δες τις μετρήσεις από τη διαδρομή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με υγραέριο!

*Τα ως άνω αποτελέσματα βασίζονται σε δημοσιευμένες πληροφορίες που έχουν αντληθεί από τις ιστοσελίδες www.autodata.net και www.4troxoi.gr, σε συνδυασμό με μετρήσεις της εταιρείας Autogas Tsopelogiannis σε οχήματα πελατών της.

Με εκατομμύρια οδηγούς και υποστηρικτές σε όλο τον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην ιστορία της οικονομικής μετακίνησης, η υγραεριοκίνηση καταλαμβάνει τη θέση που της αξίζει και στην Ελλάδα ως η πλέον φιλική και οικονομική μορφή αυτοκίνησης.

Περισσότερες από 30.000 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, από τον Όμιλο επιχειρήσεων Tsopelogiannis, που δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 115.000 αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!