Το Τοp Ten της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου το πρώτο τετράμηνο του 2018

Gazzetta team
Το Τοp Ten της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου το πρώτο τετράμηνο του 2018
Από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο, ταξινομήθηκαν 37.274 νέα αυτοκίνητα και παρακάτω βλέπουμε τα μοντέλα, αλλά και τις εταιρείες που πρωταγωνίστησαν.

Με τέσσερις μήνες που μας επιτρέπουν να είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων το 2018 στη χώρα μας, αρχίζουμε να σχηματίζουμε μια πρώτη εικόνα για τα μοντέλα που θα μας απασχολήσουν περισσότερο.

Παρακάτω ακολουθεί η δεκάδα με τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα, που προτίμησαν οι Έλληνες για το πρώτο τετράμηνο του 2018 μαζί με αναλυτικούς αριθμούς πωλήσεων και παρακάτω, οι εταιρείες που διαμορφώνουν το Top Ten της αγοράς μέχρι τώρα.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Toyota Yaris (2.270 μονάδες)

Το Toyota Yaris, είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου. Σπάνια δεν το βρίσκεις στην κορυφή και αυτό οφείλεται στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την τεχνολογία που προσφέρει.

Peugeot 208 (1.790 μονάδες)

Το 208 της Peugeot είναι άλλο ένα μοντέλο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις προτιμήσεις των Ελλήνων αγοραστών. Με αποδοτικούς κινητήρες και όμορφη εμφάνιση, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αυτοκίνητα που απευθύνονται στην πραγματικότητα της χώρας μας.

Nissan Micra (1.457 μονάδες)

Το νέο Nissan Micra ουδεμία σχέση έχει με το προηγούμενο και η αλλαγή σελίδας που έκανε δείχνει να αρέσει πολύ στην Ελλάδα. Για αυτό και είναι ένα από τα πιο καλοπουλημένα μοντέλα, από τότε που λανσαρίστηκε μέχρι και τώρα.

Volkswagen Polo (1.325 μονάδες)

«Παραδοσιακή» δύναμη το Volkswagen Polo για την ελληνική αγορά και ειδικά τώρα, όπου η νέα του γενιά το έχει ολοκληρώσει απόλυτα ως αυτοκίνητο. Έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, προσφέρει υψηλή ποιότητα και συνδυάζεται με εξελιγμένους, αποδοτικούς κινητήρες.

Fiat Panda (1.315 μονάδες)

Το μικρότερο Fiat συνεχίζει, παρά τα χρονάκια του, να αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή στην κατηγορία του λόγω των μεγάλων χώρων που προσφέρει, την αισθητική του που δεν έχει κουράσει ακόμη και φυσικά, στο γεγονός ότι είναι ένα από τα λίγα μοντέλα της κλάσης που προσφέρεται ως ντίζελ.

Opel Corsa (1.285 μονάδες)

To Corsa δεν είναι η πιο καινούργια πρόταση στην κατηγορία των supermini όμως παραμένει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές χάρη στις χαμηλές τιμές που προσφέρεται, την όμορφη σχεδίασή του και τον «γεμάτο» εξοπλισμό από τις βασικές κιόλας εκδόσεις του.

Nissan Qashqai (1.080 μονάδες)

Το γεγονός ότι το Nissan Qashqai είναι το μοναδικό SUV στο Top Ten της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου, δείχνει πολλά για το ιαπωνικό μοντέλο που το προτιμούν όλο και περισσότεροι αγοραστές. Ανανεώθηκε πρόσφατα και είναι ακόμη πιο ολοκληρωμένο από πριν.

Renault Clio (1.055 μονάδες)

Άλλο ένα μοντέλο που ενώ έχει αρκετά χρόνια στην «πλάτη» του, συνεχίζει να βρίσκεται εντός της κορυφαίας δεκάδας. Το Renault Clio δείχνει πιο φρέσκο από ποτέ χάρη στο πετυχημένο facelift που δέχτηκε και μαζί με το ολοκληρωμένο του προφίλ, τους κινητήρες και την οδική του συμπεριφορά δηλαδή, τα πηγαίνει περίφημα.

Citroen C3 (960 μονάδες)

Η διαφορετικότητα του Citroen C3 δεν περνά απαρατήρητη ούτε στην ελληνική αγορά και έτσι το γαλλικό μοντέλο έχει μια ιδιαίτερα αξιόλογη εμπορική πορεία. Συνδυάζεται με αρκετές προτάσεις κινητήρων βενζίνης και ντίζελ και δίνεται η δυνατότητα εξατομίκευσής του, που το κάνει ακόμη πιο δελεαστικό.

Ford Fiesta (827 μονάδες)

Η νέα γενιά του Ford Fiesta αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς, συγκριτικά με την προηγούμενη και για αυτό είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα supermini της αγοράς. Προσφέρεται με πολλές εκδόσεις εξοπλισμού και κινητήρων, ενώ μεγάλο ατού του είναι η οδική συμπεριφορά του.

Top Ten εταιρειών για το πρώτο τετράμηνο 2018: 1) Toyota 2) Peugeot 3) Nissan 4) Volkswagen 5)Opel 6) Fiat 7) Suzuki 8) Hyundai 9) Citroen 10) Ford

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!