Nίκος Νοταράς:«Ford σημαίνει απόλαυση» (vid)

Nίκος Νοταράς:«Ford σημαίνει απόλαυση» (vid)
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα νέα μοντέλα της μάρκας, την Mustang που έγινε ακόμη πιο καυτή και τα σημεία υπεροχής ενός Ford απέναντι στους ανταγωνιστές του.

O Νίκος Νοταράς είναι αυτό που ονομάζουν οι Αγγλοσάξωνες ένας petrolhead μέχρι το μεδούλι των κοκάλων του. O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ford Motor Ελλάς κινείται με την ίδια άνεση είτε φορά σακάκι είτε αγωνιστική φόρμα, αν και οι υποχρεώσεις του δεν του επιτρέπουν πλέον να ασχοληθεί ενεργά ως οδηγός με τα αγαπημένα του μηχανοκίνητα σπορ, όπως στο παρελθόν. Ωστόσο το γεγονός, ότι βρίσκεται στο τιμόνι της ελληνικής αντιπροσωπείας της Ford ένας άνθρωπος του αυτοκινήτου και όχι απλά ένας τεχνοκράτης μάνατζερ, μας προϊδέαζε για μία συνέντευξη με μπόλικο «ψαχνό», όπως λέμε στη δημοσιογραφική μας διάλεκτο. Και όπως θα διαπιστώσετε, ο Νίκος Νοταράς επιβεβαίωσε πλήρως τις προσδοκίες μας.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ερ.: Κύριε Νοταρά, πώς αξιολογείτε την παρουσία της Ford πέρυσι στην Ελλάδα;
Απ.: Ήταν μία πολύ καλή χρονιά για εμάς, ήρθαμε πρώτοι στις ταξινομήσεις επαγγελματικών οχημάτων και πετύχαμε ένα πολύ καλό μερίδιο στις λιανικές πωλήσεις. Και είμαστε βέβαιοι, ότι η ανοδική μας πορεία θα συνεχιστεί και το 2018.
Ερ.: Επειδή αναφερθήκατε στις λιανικές πωλήσεις, είναι προφανές ότι δίνετε σε αυτές μεγαλύτερη έμφαση από τις εταιρικές. Θα συνεχίσετε αυτή την πολιτική ή σκοπεύετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα εταιρικά λίζινγκ;
Απ.: Φυσικά δεν παραγνωρίζουμε την αξία των εταιρικών πωλήσεων, οι οποίες κατέχουν εξάλλου ένα μερίδιο γύρω στο 50% του συνόλου της ελληνικής αγοράς. Ωστόσο για εμάς..

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!