Χίλια αυτοκίνητα κάηκαν σε πυρκαγιά σε πάρκινγκ του Λίβερπουλ (pics&vid)

Gazzetta team
Χίλια αυτοκίνητα κάηκαν σε πυρκαγιά σε πάρκινγκ του Λίβερπουλ (pics&vid)
Ελάχιστα αυτοκίνητα από όσα ήταν παρκαρισμένα σε τεράστιο πάρκινκ του Λίβερπουλ σώθηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Μόνον έξι κατοικίδια σώθηκαν από μια τεράστια πυρκαγιά που ξέσπασε σε πάρκινγκ του Λίβερπουλ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Το τεράστιο πάρκινγκ ήταν γεμάτο με 1.400 αυτοκίνητα θεατών ενός αγώνα ιπποδρομίας και όπως φαίνεται η φωτιά ξεκίνησε από τον κινητήρα ενός Land Rover Discovery και εξαπλώθηκε πριν προλάβει κανείς να αντιδράσει.

Το αυτοκίνητο ήταν στον τρίτο όροφο του πολυόροφου πάρκινγκ, το οποίο δεν διέθετε αυτόματους ψεκαστήρες νερού, στο πλαίσιο της πυρασφάλειάς του. Οι εικόνες που δημοσίευσε ο Guardian είναι αποκαλυπτικές καθώς περισσότερα από 1.000 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς. Γλίτωσαν μόνο όσα βρίσκονταν στους πάνω ορόφους και στην άκρη του κτιρίου.

Μέσα από αυτά μάλιστα οι πυροσβέστες έβγαλαν και έξι «τυχερούς» σκύλους οι ιδιοκτήτες των οποίων τους είχαν αφήσει μέσα στα αυτοκίνητα όσο παρακολουθούσαν τους αγώνες. Ευτυχώς κανείς άνθρωπος δεν κινδύνεψε σοβαρά, ενώ υπήρξαν τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!