Ανακοινώθηκε πως ετοιμάζει ηλεκτρικό scooter η Ducati

Γιώργος Βαρίνος
Ανακοινώθηκε πως ετοιμάζει ηλεκτρικό scooter η Ducati
Διά στόματος Ρούπερτ Στάντλερ, του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Audi, έγινε κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου Audi A8 στην Ισπανία η ανακοίνωση, πως η Ducati θα παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό mega scooter, που θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Audi αλλά θα προσφέρεται ως scooter με το λογότυπο Ducati.

Γρήγορο Στοίχημα σε Κορυφαίες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Όπως λοιπόν ανέφερε ο CEO της Audi, η Ducati πρόκειται στο μέλλον να παρουσιάσει ένα ηλεκτρικό scooter. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως αυτή η δήλωση έγινε λίγες βδομάδες πριν την EICMA στο Μιλάνο. Ούτε είναι η πρώτη φορά που η Ducati κατασκευάζει ένα scooter το έχει κάνει και στο παρελθόν.

Η δήλωση του Στάντλερ, έγινε στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικά με τις ανταλλαγές τεχνογνωσίας, μεταξύ των εταιρειών που ανήκουν στο γκρουπ της VW. Ειπώθηκε πως η Ducati, θα εκμεταλλευτεί την τεχνογνωσία των ηλεκτρικών οχημάτων του γκρουπ VAG, για την κατασκευή ενός premium ηλεκτροκίνητου scooter.

Είναι λογικό και έχει ξανά συζητηθεί στις παρουσιάσεις στο εξωτερικό πως όλες οι premium μάρκες αυτοκινήτων, θέλουν να προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις μετακίνησης στους πελάτες τους μέσα στις πόλεις, με μηδενικούς ρύπους και οικολογικό προφίλ, δίχως να χάνεται όμως η premium αίσθηση της κάθε φίρμας. Η BMW έχει το τμήμα μοτοσυκλετών της και ήδη προσφέρει ένα ηλεκτρικό Scooter, το C Evolution

και το ίδιο σκοπεύει να κάνει η Audi με την Ducati, απλά ήταν η πρώτη φορά που το παραδέχθηκαν δημόσια.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!