Ο εσωτερικός κόσμος του Hyundai i20! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο εσωτερικός κόσμος του Hyundai i20! (pics)
Η Hyundai αποκαλύπτει σταδιακά το νέο i20, δίνοντάς μας εικόνες από το εσωτερικό του νέου αυτοκινήτου, που θα αποκαλυφθεί επίσημα στην έκθεση της Γενεύης.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης πλησιάζει και πολλοί κατασκευαστές σκοπεύουν να μας παρουσιάσουν νέα μοντέλα, πρωτότυπα, διάφορες τεχνολογίες και πολλές καινοτομίες. Η Hyundai ανάμεσα σε άλλα ενδιαφέροντα πράγματα που θα μας φέρει, θα μας δείξει και το νέο i20. Το supermini εμφανίστηκε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα. Η μάρκα έδωσε τη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την εξωτερική εμφάνιση του i20, ενώ τώρα περνάμε στο εσωτερικό του.

Τα πρώτα σημεία που κοιτάμε είναι η μεγάλη οθόνη αφής των 8 ιντσών που υποστηρίζει κανονικά το Android Auto και το Apple CarPlay, αλλά και το τιμόνι με την ιδιαίτερη σχεδίαση των τεσσάρων ακτίνων. Τα τριάκτινα τιμόνια ήταν η επιλογή όλων των κατασκευαστών τα τελευταία χρόνια και προκαλεί αίσθηση η επιλογή επιστροφής στα τετράκτινα! Η σχεδίαση του συγκεκριμένου ωστόσο δεν είναι η παραδοσιακή των τεσσάρων ακτίνων αλλά μια πολύ πιο μοντέρνα παραλλαγή.

Στο εσωτερικό του νέου Hyundai i20 συναντάμε επίσης επιφάνεια ασύρματης φόρτισης για smartphone, αλλά και ένα ηχοσύστημα της Bose με οκτώ ηχεία. Ενδιαφέρον φαίνεται να παρουσιάζει και ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, όμως ακόμη δεν έχουμε μια πιο κοντινή του φωτογραφία ώστε να τον δούμε λεπτομερώς. Ο μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός πάντως, κερδίζει την παράσταση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!