RENAULT KADJAR: Το SUV όπως πρέπει

Γιώργος Βαρίνος
RENAULT KADJAR: Το SUV όπως πρέπει
Το νέο Renault KADJAR είναι ένα πολυτάλαντο SUV, που αναδεικνύεται σε σημείο αναφοράς στην κατηγορία του.

Η Renault με το νέο KADJAR δημιούργησε ένα αυτοκίνητο που μιλά στην καρδιά και τη λογική κάθε δραστήριου ανθρώπου, κάθε σύγχρονου οικογενειάρχη και κάθε λάτρη των αποδράσεων. Η γαλλική κομψότητα και η άνεση συναντούν την πιο σύγχρονη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας, αλλά και μια εξαιρετικά δυναμική γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel. Το αποτέλεσμα είναι το πιο ολοκληρωμένο SUV της αγοράς, σε τιμές χωρίς ανταγωνισμό.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά

Το νέο Renault KADJAR είναι συνώνυμο της εκλεπτυσμένης κομψότητας. Στοιχεία όπως η νέα, δυναμική γρίλια της μάσκας με διακοσμητικά χρωμίου, οι νέοι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, καθώς και τα σύγχρονα σχέδια των τροχών αλουμινίου μέχρι 19 ιντσών, συμβάλλουν στην αισθητική αρτιότητα. Τα νέα φλας LED στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, οι προβολείς ομίχλης με τεχνολογία LED Pure Vision και τα νέα φώτα ομίχλης πίσω, ολοκληρώνουν τη φρέσκια εικόνα του μοντέλου.
Οι διαστάσεις του αμαξώματος παραμένουν ιδανικές, καθώς, με μήκος 4,489 μέτρα και πλάτος 1,836 μέτρων, το νέο Renault KADJAR εξασφαλίζει ευελιξία στην πόλη, αλλά και άνετη μεταφορά 5 επιβατών με όλες τις αποσκευές τους.

Χαλαρωτικό σε κάθε διαδρομή

Η διαισθητική σχεδίαση του αναβαθμισμένου εσωτερικού στο νέο Renault KADJAR υποστηρίζεται από υλικά κορυφαίας ποιότητας, που υπογραμμίζουν τον άνετο και πολυτελή χαρακτήρα του. Οδηγός και συνοδηγός έχουν στη διάθεσή τους καθίσματα με κορυφαία πλευρική στήριξη και ρυθμιζόμενο μήκος έδρας για τέλεια εργονομία, ενώ όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν μεγαλύτερες θήκες για μικροαντικείμενα, δύο θύρες USB στις πίσω θέσεις και εξαιρετική άνεση, τόσο από την ανάρτηση όσο και από την επάρκεια των χώρων. Ένας από τους μεγαλύτερους χώρους αποσκευών στην κατηγορία, με όγκο 527 λίτρα, συμπληρώνει τον ταξιδιωτικό χαρακτήρα του μοντέλου.
Ανάμεσα στα στοιχεία του πλούσιου εξοπλισμού ξεχωρίζει η νέα οθόνη 7’’ του συστήματος πολυμέσων R-LINK 2, η οποία προσφέρει...

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την παρουσίαση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!