Πώς θα είναι το επόμενο VW Golf GTI; (pics)

Gazzetta team
Πώς θα είναι το επόμενο VW Golf GTI; (pics)
Το νέο VW Golf GTI θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο έτος με κινητήρα 245 ίππων και συνελήφθη από τον κατασκοπευτικό φακό στο τελικό στάδιο δοκιμών του.

Πριν προλάβει να αποκαλύψει καλά καλά η VW επίσημα το Golf όγδοης γενιάς, κυκλοφόρησαν ήδη οι πρώτες πληροφορίες και κατασκοπευτικές φωτογραφίες για το επόμενο Golf GTI. Το καυτό κόμπακτ μοντέλο θα λανσαριστεί εντός του επόμενου έτους και θα είναι λίγο πιο χαμηλό από τις υπόλοιπες εκδόσεις του νέου Golf, ώστε να δείχνει δυναμικότερο και φαρδύτερο.

Εννοείται, ότι το αμάξωμα θα κοσμούν τα λογότυπα GTI, ενώ το οπτικό πακέτο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σπορ προφυλακτήρες και κόκκινες πινελιές σε διάφορα σημεία του αμαξώματος.

Ο κινητήρας του θα υιοθετηθεί από το προηγούμενο GTI και θα είναι ο γνωστός δίλιτρος των 245 ίππων, ενώ το νέο μοντέλο θα εφοδιαστεί έναν κεντρικό υπολογιστή, που θα επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία από διάφορες κάμερες και αισθητήρες και θα τα μετουσιώνει σε εντολές προς τα ανάλογα συστήματα. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία θα διαθέτει το VW Golf GTI της επόμενης γενιάς το τρίτο επίπεδο αυτονομίας, που επιτρέπει μεταξύ άλλων στο όχημα να αλλάζει μόνο του λωρίδες στον αυτοκινητόδρομο.

Με βάση τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες και τις ήδη υπάρχουσες πληροφορίες δημιούργησαν οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας X-Tomi Design ένα ψηφιακό σκίτσο του νέου VW GTI, στο οποίο εντυπωσιάζει το γερμανικό μοντέλο με τις «καθαρές» γραμμές του και τον διαχρονικό δυναμισμό του. Να σημειώσουμε, ότι οι άνθρωποι του συγκεκριμένου site πέφτουν συνήθως κοντά στον τελικό σχεδιασμό των μοντέλων παραγωγής, οπότε είναι πολύ πιθανόν να συμβεί το ίδιο και στην περίπτωση του VW Golf GTI της επόμενης γενιάς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!