Ποιοτικά μεταχειρισμένα από το δίκτυο Σφακιανάκης Επιλογές

Gazzetta team
Ποιοτικά μεταχειρισμένα από το δίκτυο Σφακιανάκης Επιλογές
Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μας αγχώνει, μας προβληματίζει και μας κάνει να νιώθουμε ανασφάλεια. Λογικό με τόσα που ακούμε, όμως το δίκτυο μεταχειρισμένων Σφακιανάκης Επιλογές προσφέρει εγγυημένες λύσεις.

Στο δίκτυο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων Σφακιανάκης Επιλογές, θα νιώσεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι στην επιλογή του επόμενου αυτοκινήτου σου.

Μπες τώρα στο Sfakianakis-epiloges.gr και ανακάλυψε κορυφαία μοντέλα της αγοράς :

Χρονολογίας 2018-2019

Με πρώτη ταξινόμηση στην Ελλάδα.

Ελεγμένο ιστορικό συντηρήσεων.

Πραγματικό αριθμό χιλιομέτρων.

Και με την εργοστασιακή εγγύηση σε ισχύ.

Διαθέτεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο χρονολογίας 2007+ μετά; Εως 31 Δεκεμβρίου αντάλλαξε το παλαιό σου αυτοκίνητο, κέρδισε 1.000€ επιπλέον της πραγματικής εμπορικής του αξίας και επίλεξε με ασφάλεια το επόμενο σου αυτοκίνητο.

Σφακιανάκης Επιλογές-Ασφαλείς επιλογές

Ποιος είναι ο όμιλος Σφακιανάκη

O Όμιλος Σφακιανάκη με συνεχή παρουσία στην αγορά αυτοκινήτου από το 1961, αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους, πλέον δυναμικούς και αναπτυσσόμενους ομίλους του κλάδου του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, με ποικίλες δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών αυτοκίνησης.

Η κυριότερη δραστηριότητα του oμίλου είναι η εισαγωγή και εμπορία αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και ανταλλακτικών Suzuki. Στον τομέα της λιανικής η δραστηριοποίηση του ομίλου περιλαμβάνει την εμπορία αυτοκινήτων BMW, MINI, Opel, Ford, Volvo, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Renault Dacia, Nissan, Skoda, Jeep, Cadillac, μεταχειρισμένων αυτ/ων Σφακιανάκης Επιλογές, καθώς και μοτοσικλετών BMW.

Στην αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, το δίκτυο ‘’Σφακιανάκης Επιλογές’’ αποτελεί το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο δίκτυο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Ελλάδα, με 18 συνολικά σημεία πώλησης και σημαντικό αριθμό απορρόφησης αυτοκινήτων από τα σημεία πώλησης των καινούριων, μέσω προγραμμάτων ανταλλαγών, που δημιουργούν μια μεγάλη γκάμα επιλογών με τα πιο εμπορικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών σε πολύ προσιτές τιμές και με σημαντικά προνόμια αγοράς.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!