10 αστέρια της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019» στην Αθήνα (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
10 αστέρια της έκθεσης «Αυτοκίνηση Anytime 2019» στην Αθήνα (pics)
Ενισχυμένη με τη λάμψη 32 ολοκαίνουργιων μοντέλων που κάνουν πανελλαδική πρεμιέρα, αλλά και 150 μοντέλα συνολικά, θα είναι η έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019»!

Με ανυπομονησία περιμένουμε κάθε χρόνο την έκθεση αυτοκινήτου στη χώρα μας. Φέτος, μέσα από αυτή θα γνωρίσουμε 32 ολοκαίνουργια για την ελληνική αγορά μοντέλα, μέσα σε ένα σύνολο των 150 αυτοκινήτων που θα βρίσκονται στα περίπτερα των εταιρειών. Η έκθεση «Αυτοκίνηση Anytime 2019» υποστηρίζεται από τους Έλληνες Εισαγωγείς Αντιπροσώπους Αυτοκινήτων και έτσι θα υπάρχει πλήρης παρουσία μοντέλων από όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες για την ελληνική αγορά.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 17 Νοεμβρίου και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά αυτοκίνητα των: Alfa Romeo, BMW, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, KIA, Mazda, Mercedes, MINI, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, Skoda, Smart, Subaru, Volkswagen και Volvo. Είναι μια χρονιά που θα μας φέρει πολύ πιο κοντά στην ηλεκτροκίνηση και τα αυτόνομα αυτοκίνητα οπότε υπάρχει ακόμη ένας λόγος για να επισκεφθούμε την έκθεση, που θα μας δώσει ένα «εισαγωγικό μήνυμα» στη νέα εποχή.

Η «Αυτοκίνηση Anytime 2019» είναι αναβαθμισμένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού έχει προστεθεί εκθεσιακός χώρος, τέντα ευρωπαϊκών προδιαγραφών 2.200 τ.μ. για να καλύψει περισσότερες συμμετοχές. Φυσικά θα δίνεται η δυνατότητα για Test Drive στους χώρους του αεροδρομίου, όπου θα γίνει και η έκθεση (αίθουσα ξιφασκίας). Παρακάτω, ξεχωρίζουμε τα δέκα πιο λαμπερά αστέρια της έκθεσης που θα κάνουν πρεμιέρα στη χώρα μας! Κάνοντας κλικ στο όνομα του κάθε μοντέλου, βλέπετε αναλυτική παρουσίασή του.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ:

Δευτέρα-Παρασκευή : 15.00-21.00

Σάββατο-Κυριακή : 10.00-21.00

DS3 Crossback E-Tense

To DS3 Crossback, όπως και όλα τα μοντέλα της DS είναι τεχνολογικά προηγμένα οπότε για να ολοκληρωθεί η γκάμα, θα πρέπει να δούμε και ένα ηλεκτρικό! Το DS3 Crossback E-Tense θα έχει αυτό το ρόλο, με ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων, 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,7 δευτερόλεπτα και αυτονομία στα 300 χλμ, σύμφωνα με το πρότυπο του WLTP.

Fiat 500X Sport

Ένα 500X με σπορ γονίδια, αλλά κυρίως, πολύ όμορφη εμφάνιση θα μας παρουσιάσει η Fiat. Οι κινητήρες παραμένουν οι ίδιοι με της υπόλοιπης γκάμας (έως 150 ίππους απόδοση) όμως οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες, οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου και η αναθεωρημένη ανάρτηση το κάνουν να διαφέρει σημαντικά από τα «αδερφάκια» του. Θα διατίθεται και με το πολύ καλό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT.

Hyundai i10

Το μικρό μοντέλο της Hyundai έχει αποδείξει την αξία του μέσα από δύο γενιές και κάθε φορά φροντίζει να τονίζει το εξαιρετικό deal που κάνεις, αγοράζοντάς το. Το καινούργιο i10 τρίτης γενιάς είναι ένα κουκλί μέσα-έξω, με μεγάλους χώρους και δύο αποδοτικούς βενζινοκινητήρες, με 67 και 84 ίππους από 1.0 λίτρο και 1.2 λίτρα κυβισμού αντίστοιχα.

KIA XCeed

Με την KIA συνεχίζουμε να... τρίβουμε τα μάτια μας, κάθε φορά που παρουσιάζει νέο μοντέλο. Το κάναμε με το νέο Ceed, αλλά και με το πιο περιπετειώδες XCeed που έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος (18,4 cm), προστατευτικά πλαστικά και ένα στυλ crossover για όποιον του αρέσει οπτικά ή όποιον θέλει να μην βάζει κατευθείαν όπισθεν μόλις δει χωματόδρομο. Θα διατίθεται με κινητήρες έως και 204 άλογα.

Mazda CX-30

Ύστερα από πολλά χρόνια, η Mazda επιστρέφει στην ελληνική αγορά και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα μοντέλα της στην έκθεση του Ελληνικού! Ανάμεσα σε αυτά θα βρίσκεται και το ολοκαίνουργιο CX-30, ένα κόμπακτ SUV με σύγχρονους κινητήρες, ήπια υβριδική τεχνολογία και νεανική εμφάνιση που έχει στόχο να κερδίσει μέρος των πωλήσεων από την πολύ δημοφιλή κατηγορία.

Opel Corsa

Το Corsa της Opel είναι από τα αγαπημένα μας μοντέλα στην Ελλάδα. Πλέον το γνωρίζουμε ως Corsa F στην έκτη του γενιά και είναι πολύ όμορφο, σύγχρονο σε κάθε επίπεδο και με αποδοτικούς κινητήρες κάτω από το καπό του, ισχύος έως και 130 ίππων. Τεχνολογικά διαθέτει όλα όσα περιμένουμε σε επίπεδο συνδεσιμότητας και το νέο ηλεκτρικό Corsa-e, θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον.

Peugeot 208

Το Peugeot 208 στη σημερινή του γενιά καταφέρνει ακόμη να σημειώνει πολύ καλό επίπεδο πωλήσεων στη χώρα μας, παρά τα χρόνια στην πλάτη της. Το νέο ωστόσο, έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον όμιλο PSA και ένα εσωτερικό που το κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό! Θα έχει κινητήρες έως 130 ίππων αλλά και ηλεκτρική έκδοση, που επίσης θα βρίσκεται στην έκθεση του Ελληνικού.

Renault Clio

Το 2020 θα γίνει του... supermini το πανηγύρι καθώς ακόμη ένας πρωταγωνιστής πωλήσεων της κατηγορίας, έρχεται ανανεωμένος! Το ολοκαίνουργιο Clio ανανεώθηκε εξωτερικά και πλέον ανήκει στα εντυπωσιακότερα σχήματα της κατηγορίας, απέκτησε ένα εσωτερικό υψηλών προδιαγραφών σε τεχνολογία και εμφάνιση, αλλά και πολλές εκδόσεις εξοπλισμού για κάθε γούστο! Οι κινητήρες έχουν και σε αυτή την περίπτωση, απόδοση έως 130 ίππους.

Skoda Kamiq

Το νέο μικρό SUV της Skoda μας εντυπωσίασε με την πρώτη ματιά. Η τσεχική φίρμα «ποντάρει» πολλά επάνω του και δίχως αμφιβολία, θα αποτελέσει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην κατηγορία των SUV πόλης που πουλάνε σαν τρελά. Θα υπάρχουν κινητήρες έως 150 ίππους, δυνατότητα επιλογής έκδοσης με φυσικό αέριο και όλα τα σύγχρονα καλούδια της Skoda στη συνδεσιμότητα. Το εσωτερικό, το έχει επιμεληθεί ο Έλληνας σχεδιαστής Δημήτρης Δαρκούδης.

Volkswagen T-Roc Cabriolet

Η Volkswagen συχνά χαρακτηρίζεται ως μια συντηρητική εταιρεία αλλά με το T-Roc, κάθε άλλο παρά συντηρητική ήταν. Τώρα μάλιστα, του προσθέτει και μια «ανοικτή» έκδοση Cabriolet, μια μοναδική πρόταση που πολύ δύσκολα συναντάμε στην αγορά και συνήθως αφορά πολύ ακριβότερα μοντέλα, όπως το αντίστοιχο Range Rover Evoque. Κινείται από την γκάμα κινητήρων του T-Roc και εμφανισιακά, η μαλακή αναδιπλούμενη οροφή το κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακό!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!