Eρχεται τo 2020 η γαλλική λιμουζίνα πολυτελείας DS 8!

Gazzetta team
Eρχεται τo 2020 η γαλλική λιμουζίνα πολυτελείας DS 8!
Η DS Αutomobiles συνεχίζει την επίθεσή της σε όλα τα μέτωπα της premium κατηγορίας με την πολυτελή λιμουζίνα DS 8, που θα συνδυάζει τον ξεχωριστό σχεδιασμό με τεχνολογίες αιχμής.

Η DS Automobiles διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των μοντέλων της με στόχο την καθιέρωση στο κλειστό club των premium κατασκευαστών. Μέχρι τώρα διαθέτει η γαλλική μάρκα τα μοντέλα DS 7 Crossback και DS 3 Crossback, δηλαδή μόνον δύο SUV, ενώ της λείπει μία εκλεπτυσμένη μπερλίνα με τεχνολογίες αιχμής, που θεωρείται αυτονόητη για μία μάρκα με τόσο υψηλούς στόχους. Αυτό το κενό θα καλύψει το νέο DS 8, μία μεγαλομεσαία λιμουζίνα μήκους περίπου 4,80 μ. η οποία θα αποκαλυφθεί επίσημα περί τα τέλη του έτους, ενώ θα λανσαριστεί το 2020 στην αγορά.

Οι Γάλλοι ξέρουν να κατασκευάζουν ελκυστικές μπερλίνες, όπως απέδειξε πρόσφατα και η Peugeot με το 508 νέας γενιάς, με το οποίο θα μοιράζεται το DS 8 την ίδια πλατφόρμα ΕΜΡ2 (Efficient Modular Platform 2). H προσαρμοζόμενη αρχιτεκτονική της την κάνει κατάλληλη για τη φιλοξενία κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και ηλεκτροκινητήρων. Θεωρείται βέβαιο, ότι θα υπάρξουν και Plug-in υβριδικές εκδόσεις, καθώς η νέα λιμουζίνα θα κατασκευάζεται στην Κίνα, όπου ευελπιστεί ότι θα έχει και τις περισσότερες πωλήσεις. Πιθανότατα θα πρόκειται για το Plug-in υβριδικό σύστημα από το DS Crossback 7 και το Peugeot 508, που αποδίδει 300 ίππους και απαρτίζεται από έναν τούρμπο βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων στον μπροστινό άξονα και έναν ηλεκτροκινητήρα, που κατανέμει τη ροπή του στους πίσω τροχούς.

Το DS 8 θα διαθέτει όλα εκείνα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, τα οποία θα το κάνουν από μακριά αναγνωρίσιμο ως μέλος της οικογένειας της DS Automobiles. Σε αυτά θα περιλαμβάνονται σίγουρα οι χαρακτηριστικές γρίλιες με σχήμα ρόμβου και τα φωτιστικά σώματα της μάσκας με έντονα χαρακτηριστικά και τεχνολογία LED. Αντίστοιχα πολυτελές θα είναι και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο θα ποντάρει πολύ στην ποιότητα κατασκευής και στα υψηλότατα επίπεδα εξοπλισμού, ακόμη και στη βασική του έκδοση. Και πολύ καλά θα κάνει βέβαια, γιατί θα κληθεί να αντιμετωπίσει πολύ δυνατά ονόματα του χώρου, όπως το Audi A6, η Mercedes E-class και η BMW σειρά 5!

.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!