Lexani G-77: Το αυτοκινούμενο του ενός εκατομμυρίου! (pics)

Gazzetta team
Lexani G-77: Το αυτοκινούμενο του ενός εκατομμυρίου! (pics)
H αμερικανική Lexani ξεπέρασε κάθε όριο χλιδής με το δεκάμετρο αυτοκινούμενο G-77 Skymaster, που διαθέτει μεταξύ άλλων επενδύσεις από χρυσό, μπαράκι, σαλόνι και γραφείο!

Η αμερικανική Lexani ειδικεύεται στην κατασκευή αυτοκινούμενων οχημάτων και φαίνεται, ότι ξεπέρασε τον εαυτό της. Το νέο της δημιούργημα ονομάζεται G-77 Skymaster, βασίζεται στο Ford F-500, που έχει «τραβηχτεί» τόσο πολύ, ώστε να φτάνει το μήκος του τα δέκα μέτρα! Ωστόσο, αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά στο επιβλητικό αυτοκινούμενο όχημα, είναι χωρίς αμφιβολία το χλιδάτο εσωτερικό του, που παραπέμπει σε πολυτελές ξενοδοχείο! Ταυτόχρονα προσφέρει υπερσύγχρονες προδιαγραφές γραφείου, καθώς προορίζεται για τις μετακινήσεις κορυφαίων μάνατζερ, που αξιοποιούν κάθε λεπτό της ημέρας τους.

Στο τροχοφόρο γραφείο της αμερικανικής μάρκας υπάρχουν απλά τα πάντα. Στο μπροστινό τμήμα του Lexani G-77 Skymaster προβλέπονται έξι δερμάτινες πολυθρόνες σαν καθίσματα Business Class ενός αεροπλάνου, τα οποία διαθέτουν υποπόδια, θέρμανση, πτυσσόμενα τραπεζάκια και μηχανισμό μασάζ. Ταυτόχρονα υπάρχουν σε διάφορα σημεία διακοσμητικές επενδύσεις από φύλλα χρυσού 24 καρατιών, ενώ στο διαχωριστικό τοιχίο μεταξύ του θαλάμου οδήγησης και του υπόλοιπου οχήματος έχει ενσωματωθεί μία τηλεόραση με κυρτή οθόνη 65 ιντσών και ένα ηχοσύστημα της Bose.

Πίσω από αυτή την εξάδα των καθισμάτων βρίσκεται μία κουζινίτσα με καφετιέρα και φούρνο μικροκυμάτων, όπως επίσης μία τουαλέτα επίσης με επενδύσεις χρυσού. Το τελευταίο τμήμα του δεκάμετρου αμαξώματος φιλοξενεί ένα σαλονάκι, ειδικά διαμορφωμένο για VIPs. Εδώ υπάρχουν τέσσερις μεγάλες πολυθρόνες, που αναδιπλώνονται ηλεκτρικά και μετατρέπονται σε ένα άνετο κρεβάτι για χαλάρωση του κουρασμένου μάνατζερ ή επιχειρηματία. Στον εξοπλισμό του αυτοκινούμενου οχήματος περιλαμβάνονται μίνι υπολογιστές Mac και Ipads της Apple, ενσωματωμένα στο σύστημα Control4 System του Lexani G-77 Skymaster, που ελέγχει όλον τον περιβάλλοντα χώρα σε ακτίνα 360 μοιρών.

Η ίδια η αμερικανική εταιρεία περιγράφει το νέο της επίτευγμα ως «ένα κυλιόμενο μωσαϊκό από χρηστικότητα, άνεση και αφθονία πλούτου». Λογικό βέβαια, καθώς το χλιδάτο αυτοκινούμενο όχημα κοστίζει ένα εκατομμύριο δολάρια, πράγμα που περιορίζει δραστικά τον αριθμό των εν δυνάμει αγοραστών του. Εννοείται, ότι ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα είχε καμία τύχη στην Ευρώπη, όπου θα δυσκολευόταν να βολέψει τον όγκο και τις ατέλειωτες εξωτερικές διαστάσεις του στους στενότερους δρόμους της Γηραιάς Ηπείρου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!