Η ακαταμάχητη γοητεία του διαχρονικού MINI (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Η ακαταμάχητη γοητεία του διαχρονικού MINI (pics)
Το δημοφιλές μοντέλο της βρετανικής φίρμας παραμένει σταθερή αξία, τιμώντας το παρελθόν του και έχοντας παράλληλα το βλέμμα στραμμένο προς το μέλλον.

Είναι καινοτόμο, ξεχωρίζει για το design του και απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς άντρες και στις πιο δυναμικές γυναίκες.

Το νέο θερμαινόμενο προϊόν καπνού gloΤΜ series 2 mini έχει πολλούς λόγους να βλέπει κοινά σημεία στο μοναδικό αυτοκίνητο MINI, αφού και τα δύο ενσωματώνουν με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ελαφρύ, με στιλ και «έξυπνο», το νέο εξελιγμένο gloΤΜ series 2 mini παρέχει, με ένα μόλις κουμπί, παρόμοια εμπειρία με το κάπνισμα αλλά με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο.

Φέρνοντας, λοιπόν, την επόμενη, εξελιγμένη γενιά του gloΤΜ στην ελληνική αγορά, η British American Tobacco Hellas δίνει μέσα από ειδική διαδικασία τη δυνατότητα στους ενήλικους καπνιστές να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο MINI One στα καταστήματα Nobacco.

Ναι, είναι αλήθεια.

Με κάθε αγορά μίας οποιασδήποτε συσκευής gloΤΜ series 2 mini από τα καταστήματα Nobacco, αυτόματα λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο MINI One.

Υπάρχουν καλύτερα νέα;

Γιατί επιλέχθηκε το MINI

Γιατί πολύ απλά το MINI είναι ο σύγχρονος και εναρμονισμένος στη σημερινή εποχή απόγονος ενός ιστορικού μοντέλου, στον οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς.

Το διαχρονικό MINI, από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε, γνώρισε στιγμές δόξας και τεράστια απήχηση σε παγκόσμιο επίπεδο, χάρη στην εξαιρετικά πρακτική του σχεδίαση η οποία συνοδεύονταν από μία εξίσου ελκυστική εικόνα. Η τελευταία γενιά του MINI διατηρεί τον χαρακτήρα του αρχικού μοντέλου του Σερ Άλεκ Ισσιγόνη, χωρίς ωστόσο να λείπουν και οι σύγχρονες πινελιές πρακτικότητας.

Σχεδιαστικά, το MINI κρατά τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα, την επίπεδη οροφή, τις ρίγες σε πολλές εκδόσεις του, ενώ την ίδια στιγμή είναι εμπλουτισμένο και με νέα στοιχεία. Στα ενδότερά του «φυσάει» ρετρό αέρας μεν, ιδιαίτερα μοντέρνος και τεχνολογικά προηγμένος δε. Το κυκλικό όργανο στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας φωτίζεται ανάλογα με το στιλ οδήγησης και «γεμίζει» ακολουθώντας τον ρυθμό του στροφόμετρου.

H premium κομψότητα του ΜΙΝΙ, η go-cart αίσθηση οδήγησης, ο unisex χαρακτήρας του και οι δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει, στοιχεία που θυμίζουν έντονα τη νέα glo™ series 2 mini συσκευή θερμαινόμενου καπνού, αποδεικνύουν ότι καταφέρνει να ενσωματώνει με τον καλύτερο τρόπο την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και να κρατά παράλληλα τα στοιχεία που το έφεραν στην κορυφή.

Μην ξεχνάμε όμως ότι υπάρχει και ο ακόμη πιο εύκολος τρόπος να το κάνεις δικό σου.

Με κάθε αγορά μίας οποιασδήποτε συσκευής gloΤΜ series 2 mini από τα καταστήματα Nobacco, αυτόματα λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο MINI One. Αυτή είναι είδηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!