ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Το Infiniti Qs Inspiration δείχνει το δρόμο για το μέλλον! (pics & vids)

Το Infiniti Qs Inspiration δείχνει το δρόμο για το μέλλον! (pics & vids)

Το Infiniti Qs Inspiration δείχνει το δρόμο για το μέλλον! (pics & vids)

Το φουτουριστικό πρωτότυπο της Infiniti, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σανγκάης.

Επίσημη αποκάλυψη για το Qs Inspiration, το νέο πρωτότυπο σπορ sedan της Infiniti, στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης. Το εντυπωσιακό μοντέλο αποτελεί τη νέα πρόταση της ιαπωνικής φίρμας σχετικά με το σχεδιασμό και το «στήσιμο» ενός σπορ sedan, με υψηλότερη θέση οδήγησης και ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό μοτέρ, με μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερις τροχούς (e-AWD).

Βασισμένο στο DNA της Infiniti, το Qs Inspiration δείχνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας, για τα μελλοντικά ηλεκτροκίνητα οχήματά της, ενώ αντλεί έμπνευση από την τέχνη και την σύγχρονη αρχιτεκτονική της Ιαπωνίας. Στο εσωτερικό, η μινιμαλιστική καμπίνα συνδυάζει την εντυπωσιακή τεχνική και διαθέτει δύο ξεχωριστές ζώνες. Αρχικά, ένα οδηγοκεντρικό cockpit, καθώς και ένα ευχάριστο εσωτερικό για τους επιβάτες, το οποίο αξιοποιεί στο έπακρο τις γενναιόδωρες εσωτερικές διαστάσεις.

Να σημειωθεί επίσης ότι η αποκάλυψη του Qs Inspiration, συνέπεσε με την ανακοίνωση της κατασκευής του πρώτου από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα νέας γενιάς της Infiniti, το οποίο θα κατασκευαστεί στην Κίνα, καθώς όπως δήλωσαν οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας η κινέζικη αγορά σημειώνει τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στα ηλεκτρικά οχήματα σε παγκόσμιο επίπεδο και κυρίως στην premium κατηγορία.

Απολαύστε το εντυπωσιακό πρωτότυπο: