Αποκάλυψη για την ανανεωμένη Mercedes-Benz GLC Coupe! (pics & vid)

Δημήτρης Γράτσος
Αποκάλυψη για την ανανεωμένη Mercedes-Benz GLC Coupe! (pics & vid)
Πινελιές φρεσκαρίσματος στο εντυπωσιακό SUV με τον κουπέ χαρακτήρα, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Η Mercedes-Benz προχώρησε σε ανανέωση της GLC Coupe, με στόχο να φρεσκάρει το εντυπωσιακό SUV μοντέλο της με την σπορ εμφάνιση. Οι διαφορές εντοπίζονται κυρίως στην ανασχεδιασμένη μάσκα, στα νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED εμπρός και πίσω, στην προσθήκη επιπλέον χρωμίου στο αμάξωμα, καθώς και στο νέο διαχύτη με τις μεγαλύτερες απολήξεις της εξάτμισης.

Αντίστοιχες είναι και οι επεμβάσεις στο εσωτερικό της, το οποίο είναι ακόμη πιο ποιοτικό, ενώ διαθέτει νέες επενδύσεις και νέο τιμόνι πολλαπλών χρήσεων. Την παράσταση κλέβει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, σε συνδυασμό με την οθόνη της κεντρικής κονσόλας των 10,25 ιντσών, μέσω της οποίας λαμβάνει χώρα ο χειρισμός του αναβαθμισμένου συστήματος MBUX, το οποίο διαθέτει λειτουργία τεχνητής νοημοσύνης.

Σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία διατίθεται η GLC Coupe, συναντάνταμε έναν 2λιτρο κινητήρα βενζίνης με απόδοση από 197 έως 258 ίππων και έναν επίσης 2 λίτρων diesel με ισχύ από 163 έως 245 ίππους. Τέλος, η επίσημη παρουσίαση της ανανεωμένης GLC Coupe αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Νέας Υόρκης, τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!