Mitsubishi ASX: Ανανεώνεται πριν την Γενεύη! (pics & vid)

Δημήτρης Γράτσος
Mitsubishi ASX: Ανανεώνεται πριν την Γενεύη! (pics & vid)
Η ιαπωνική φίρμα «φρεσκάρει» το ASX, λίγο πριν την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το ASX βρίσκεται αισίως στην τρίτη γενιά του, με την Mitsubishi να παρουσιάζει ακόμη ένα facelift του δημοφιλούς crossover. Το ανανεωμένο ιαπωνικό μοντέλο ενστερνίζεται τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Mitsubishi (Dynamic Shield), θυμίζοντας πλέον αρκετά το Eclipse Cross, καθώς διαθέτει νέους προφυλακτήρες και μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED και επιπλέον χρωματικές επιλογές (Red Diamond, Sunshine Orange και Oak Brown).

Η ίδια εξίσου φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα επικρατεί και στα ενδότερα του ASX, με τη νέα και μεγαλύτερη οθόνη αφής 8 ιντσών να κλέβει την παράσταση, τόσο οπτικά, όσο και λειτουργικά, ενώ τα συστήματα ασφαλείας του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκονται αναμενόμενα στο απόγειο τους. Να σημειωθεί επίσης, ότι οι πιο ακριβές εκδόσεις, εφοδιάζονται με σύστημα πλοήγησης από την Tom Tom.

Τώρα, σε ότι αφορά στα μηχανικά σύνολα με τα οποία θα είναι διαθέσιμο, μέχρι στιγμής υπάρχει πληροφόρηση μόνο για έναν 2λιτρο βενζινοκινητήρα, ο οποίος θα συνεργάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων, είτε με αυτόματο CVT 6 σχέσεων. Το ανανεωμένο Mitsunishi ASX θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στις 5 Μαρτίου, στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!