Bugatti: Γιορτάζει 110 χρόνια ζωής με μία επετειακή Chiron Sport! (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Bugatti: Γιορτάζει 110 χρόνια ζωής με μία επετειακή Chiron Sport! (pics)
Η γαλλική φίρμα παρουσιάζει την συλλεκτική Chiron Sport «110 ans Bugatti», η οποία θα παραχθεί σε μόλις 20 «αντίτυπα».
Και εγένετο η Chiron Sport «110 ans Bugatti», η επετειακή έκδοση του γαλλικού supercar αφιερωμένη στα 110 χρόνια Bugatti, όπως άλλωστε λέει και το όνομα της. Η συλλεκτική εκδοχή της Chiron Sport θα παραχθεί σε μόλις 20 «αντίτυπα» και πέρα από τον εορταστικό της χαρακτήρα, αποτίει φόρο τιμής και στην χώρα καταγωγής της, καθώς φέρει τα χρώματα της γαλλικής σημαίας (Le Bleu-Blanc-Rouge) σε πολλά σημεία του αμαξώματος της.
Έτσι λοιπόν η Chiron Sport «110 ans Bugatti» είναι «ντυμένη» σε μπλε, λευκό και κόκκινο χρώμα, τόσο εξωτερικά, όσο και στο εσωτερικό της. Το αμάξωμα είναι κατασκευασμένο από ανθρακόνημα, ενώ η χαρακτηριστική μάσκα της Bugatti είναι από αλουμίνιο, ωστόσο την παράσταση κλέβει η κάτω πλευρά της αεροτομής, η οποία είναι βαμμένη στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.
Στην καρδιά του γαλλικού υπεραυτοκινήτου εδράζεται ο κινητήρας των 8,0 λίτρων, με 4 turbo και 16 κυλίνδρους σε διάταξη W, ο οποίος αποδίδει 1.500 ίππους, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 420 χλμ./ώρα! Τέλος, η επετειακή έκδοση για τα 110 χρόνια της Bugatti εφοδιάζεται με την εντυπωσιακή Sky View οροφή.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!