Κλασικό και αξέχαστο

Γιώργος Βαρίνος
Κλασικό και αξέχαστο
To Super Cub, το μεταμοντέρνο παπί της Honda, συνεχίζει την πορεία του στην Ευρώπη με τον «αέρα» ενός παγκόσμιου best-seller. Διατηρεί τις διάσημες επιδόσεις του παραμένοντας προσιτό και με ένα μοναδικό διαχρονικό στυλ.

Το πρώτο Super Cub C100 παρουσιάστηκε το 1958, 10 χρόνια μετά την ίδρυση της Honda. Σχεδιασμένο από τον Σοίτσιρο Χόντα και τον επί μακρόν συνεργάτη του Τακέο Φουτζισάβα, είχε συγκεκριμένο σκοπό: «να προσφέρει χαρά παίζοντας χρήσιμο ρόλο στα ζωές των ανθρώπων».

Σχεδόν 60 χρόνια αργότερα, το 2017, το Super Cub πέτυχε ένα σημαντικό ορόσημο παραγωγής με 100 εκατομμύρια μονάδες, που το ανέδειξε στο πιο δημοφιλές μηχανοκίνητο όχημα που έχει κυκλοφορήσει ποτέ στον κόσμο. Όλο αυτό το διάστημα, οι αρετές του Super Cub - στυλ, αξιοπιστία, οικονομία και γνήσια πρακτικότητα – παρέμειναν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου: αθόρυβα και διακριτικά, κατάφερε αυτό ακριβώς που επιθυμούσαν οι Σοίτσιρο και Τακέο – να μυήσει και να υποστηρίξει τους ανθρώπους στο μοντέλο της προσωπικής μετακίνησης.

Έχοντας γνώση του target group των αναβατών πόλεων – νεότερων αλλά και πιο ώριμων – που αναζητούν ένα παπί εμπνευσμένο από ρετρό φόρμες με πραγματική αξιοπιστία και εντυπωσιακό στυλ, η Honda αποκαλύπτει το Super Cub C125 για το 2019, μία εξέλιξη του θρυλικού παπιού και σηματοδοτεί το επόμενο κεφάλαιο στη μακροχρόνια ιστορία του, σχεδιασμένο για το σύγχρονο ρυθμό ζωής των μεγάλων πόλεων.

Το νέο Honda Super Cub C125 είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Honda Moto στην τιμή των 3.990€.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!