Το μέλλον της Harley Davidson είναι ηλεκτρικό! (vid)

Harley-Davidson LiveWire

Το μέλλον της Harley Davidson είναι ηλεκτρικό! (vid)

Το μέλλον της Harley Davidson είναι ηλεκτρικό! (vid)

Η LiveWire είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα στην ιστορία της Harley Davidson και η εταιρεία ξεκάθαρα στοχεύει σε ένα νέο είδος πελατών, προφανώς γεννημένους τον 21ο αιώνα...

Η Harley-Davidson είναι μια εταιρεία μοτοσυκλετών με ιστορία 115 ολόκληρων ετών.

Στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας, αποκάλυψε τις πλήρεις προδιαγραφές, την συνδεσιμότητα και τις τιμές πώλησης την νέας της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας LiveWire. Η LiveWire είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία συνδεσιμότητας και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση, αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η LiveWire εκφράζει το μέλλον της Harley-Davidson, παρέχοντας στον σύγχρονο αναβάτη υψηλής απόδοσης ηλεκτροκίνηση, προκλητική σχεδίαση και προηγμένη συνδεσιμότητα μέσω κινητού τηλεφώνου. Η LiveWire είναι η πρώτη μιας νέας σειράς μοτοσυκλετών που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια ολοκαίνουρια εμπειρία οδήγησης σε δύο τροχούς. Είναι η μοτοσυκλέτα που παρέχει εντυπωσιακή επιτάχυνση, κορυφαίο κράτημα, ευελιξία, υψηλής ποιότητας υλικά και φινίρισμα, καθώς και μια πληρέστατη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων που βοηθά τον αναβάτη και του προσφέρει την απόλυτη εμπειρία συνδεσιμότητας.

Στοχεύοντας τους αναβάτες του 21ου αιώνα η HD αναφέρεται συχνά στην συνδεσιμότητα. Αν αναφερόταν στους αναβάτες του 20ου αιώνα, θα μιλούσε για κρατήματα, ροπή και ιπποδύναμη. Άλλοι καιροί άλλα ήθη...

Η απόδοση της LiveWire υπόσχεται ξεκούραστη οδήγηση στους περιστασιακούς αναβάτες, ενώ η απουσία συμπλέκτη παρέχει πρωτόγνωρη ευκολία στην οδήγηση για τους νεοεισερχόμενους στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Η παρουσίαση του μοντέλου LiveWire υποστηρίζει τους στρατηγικούς στόχους της Harley-Davidson για το 2027, οι οποίοι αφορούν στην περαιτέρω ενδυνάμωσή της στις Η.Π.Α. και στην επιτάχυνση της διεθνούς ανάπτυξής της, με τη δημιουργία μιας νέας γενιάς αναβατών σε παγκόσμιο επίπεδο και με την κατοχύρωση του εργοστασίου ως τον ηγέτη στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών... λέει το δελτίο τύπου και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην το πιστέψουμε.

Μάλιστα ο ο Διευθύνων Σύμβουλος της Harley-Davidson, Μάτ Λεβάτιτς αναφέρει «Βρισκόμαστε στο ιστορικό σταυροδρόμι της εξέλιξης των μέσων μετακίνησης και η Harley-Davidson πρωτοστατεί. Η εξέλιξη που κινεί το σώμα και τη ψυχή ήταν πάντα στην καρδιά της εταιρίας μας και αυτό το νέο κεφάλαιο της ιστορίας μας, αφορά στη δημιουργία προϊόντων και ευκαιριών, που θα συναρπάζουν και θα εμπνέουν αναβάτες όλων των ηλικιών και όλων των κατευθύνσεων.»

Δείτε το video...