Έξι αυτοκίνητα που θα «βάλουν φωτιά» στο 2019! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Έξι αυτοκίνητα που θα «βάλουν φωτιά» στο 2019! (pics)
Κάθε χρόνος μας φέρνει ολοένα και περισσότερα ενδιαφέροντα μοντέλα και το 2019, θα είναι μια... πολύ καλή χρονιά για τους φίλους του αυτοκινήτου!

Μερικά τα περιμένουμε με ανυπομονησία, άλλα δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμη κι άλλα, τα έχουμε δει αλλά θα λανσαριστούν στην αγορά από το νέο έτος. Όπως και να έχει, αυτά τα έξι μοντέλα είναι από τα πιο ενδιαφέροντα που θα δούμε στο 2019 και το κάθε ένα , έχει ένα δικό του, ξεχωριστό λόγο για τον οποίο το περιμένουμε!

Η επιλογή δεν έγινε με βάση τα best seller κριτήρια αφού όλα τα μοντέλα που ακολουθούν είναι αρκετά «ειδικά» και με ακριβή τιμή. Μερικά άλλα πάλι, είναι... πανάκριβα, αλλά όλα αυτά μικρή σημασία έχουν. Πρόκειται για αυτοκίνητα που σηματοδοτούν μια νέα εποχή για τη φίρμα που τα λανσάρει, που συνεχίζουν μια παράδοση χρόνων ή που «ξυπνούν» παλιές μνήμες, οπότε δεν μπορούν να περάσουν «αδιάφορα».

BMW M8

Έχουμε δει ήδη τη νέα BMW Σειρά 8 και περιμένουμε με ανυπομονησία και την M εκδοχή της. H BMW, ποτέ δεν είχε λανσάρει μια Μ έκδοση της «οκτάρας» στο παρελθόν και αυτή που θα βγει τώρα, δεν μπορεί παρά να είναι κορυφαία, ώστε να ανταγωνιστεί τα «απέναντι» μοντέλα που είναι πάρα πολύ ικανά! Κάτω από το «σώμα» της θα κρύβεται μια αναβαθμισμένη M5 καθώς θα φοράει τον ίδιο κινητήρα V8 των 4.4 λίτρων, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με πάνω από 620 ίππους.

Ford Mustang Shelby GT500

Στην αρχή του 2019 η Ford θα μας συστήσει με την Mustang Shelby GT500, η οποία έχει ως στόχο να βάλει... φρένο στα κορυφαία Muscle Cars που ακούν στο όνομα Hellcat! Για να το πετύχει αυτό, θα εφοδιάζεται με έναν θηριώδη V8 κινητήρα που θα αποδίδει περισσότερους από 700 ίππους, όχι με τη βοήθεια από τούρμπο αλλά με την τοποθέτηση μηχανικού υπερσυμπιεστή (κομπρέσορα)!

Jeep Gladiator

Η Jeep έχει συνδέσει το όνομά της με την τετρακίνηση, τα δύσκολα περάσματα και τις πρακτικά ανεξάντλητες εκτός δρόμου δυνατότητες που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της. Όμως, δεν έχει βγάλει στην αγορά ένα Pick-Up, μια κατηγορία οχημάτων που όλα τα παραπάνω παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την τελική επιλογή του αγοραστή! Αυτό πλέον θα αλλάξει, αφού παρουσίασε το Gladiator, ένα Wrangler με καρότσα που θα αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία!

Porsche 911

Το σημαντικότερο μοντέλο της Porsche, είναι η 911 και παράλληλα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά supercars που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Πρόκειται για το αυτοκίνητο που αψηφά τη λογική αφού καταφέρνει να έχει επιδόσεις και οδική συμπεριφορά κορυφαίου επιπέδου, με τον κινητήρα του να «κρέμεται» πίσω από τον πίσω άξονα, μια θέση που από όλες τις απόψεις είναι λάθος! Η 911 992 είναι γεγονός και θα πάρει τη σκυτάλη από την 911 991.2 το 2019.

Porsche Taycan

Εκτός από τη νέα 911, η Porsche έχει κι άλλα σημαντικά πράγματα να μας πει το 2019. Η νέα Taycan θα είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό της! Θα διατεθεί στην αγορά, ακριβώς απέναντι από το Tesla Model S και η εξέλιξή της κράτησε για χρόνια, κάτω από το όνομα Mission E. Είναι το αυτοκίνητο που θα δώσει το σήμα για μια νέα αρχή της φίρμας, η οποία ετοιμάζεται να προσαρμοστεί στην ηλεκτρική εποχή.

Toyota Supra

Οι συστάσεις για την Toyota Supra είναι πραγματικά περιττές. Η τελευταία της γενιά, που συναντάμε πίσω στο 1994 άφησε το δικό της στίγμα και ο μύθος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά της, δημιουργεί τις καλύτερες βάσεις για την καινούργια, που σύντομα θα παρουσιαστεί! Εξελίσσεται σε συνεργασία με τη BMW και θα διατίθεται μόνο με κλειστό, κουπέ αμάξωμα, όμως για να έχουμε περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επίσημο ντεμπούτο της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!