Πώς θα έμοιαζαν τα αυτοκίνητα 6 εταιρειών μοτοσικλέτας; (pics)

Gazzetta team
Πώς θα έμοιαζαν τα αυτοκίνητα 6 εταιρειών μοτοσικλέτας; (pics)
Ενας Αγγλος έμπορος της Harley – Davidson σχεδίασε έξι εικονικά μοντέλα αυτοκινήτων, όπως θα τα κατασκεύαζαν γνωστές εταιρείες μοτοσικλετών. Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει!

Όταν αναφερόμαστε σε μοτοσικλέτες έχουμε –μεταξύ άλλων- στο μυαλό μας ένα δίτροχο όχημα με χαμηλό βάρος και γρήγορες επιταχύνσεις. Τι θα συνέβαινε ωστόσο, αν αποφάσιζαν να ασχοληθούν με την εξέλιξη αυτοκινήτων μάρκες, όπως η Ducati και η Kawasaki; Ακριβώς σε αυτό το ερώτημα απάντησε ένας έμπορος της Harley – Davidson στο Λιντς της Αγγλίας σχεδιάζοντας έξι εικονικά μοντέλα της Triumph, της Vespa (Piaggio), της Kawasaki, της Aprilia, της Ducati και βέβαια της μάρκας, της οποίας είναι αντιπρόσωπος.

100% Eπιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ατρόμητος – Ολυμπιακός! (21+*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ηarley – Davidson

To αυτοκίνητο της Harley – Davidson ακολουθεί το πνεύμα των μοτοσικλετών της αμερικανικής μάρκας και πρόκειται για ένα τυπικό Hot – Rod της κλασικής σχολής.

Kawasaki

Η Kawasaki θα λανσάριζε σύμφωνα με τον Άγγλο ένα supercar υψηλών επιδόσεων, το οποίο θα έμοιαζε οπτικά με τη μοτοσικλέτα Η2 με μηχανικό υπερσυμπιεστή.

Vespa (Piaggio)

To τετράτροχο μοντέλο με το σηματάκι της Vespa διαθέτει έντονα ρετρό στοιχεία, υιοθετεί σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του ιταλικού scooter, ενώ έχει και έντονες ομοιότητες με τον θρυλικό Σκαραβαίο της Volkswagen.

Triumph

Για την Triumph προτίμησε ο Άγγλος σχεδιαστής ένα αυθεντικό Muscle Car, γυμνό από περιττές πολυτέλειες και με έμφαση στις εκρηκτικές επιδόσεις.

Ducati

Δεν είναι εύκολο να μαντέψεις, ποιο μοντέλο της Ducati απετέλεσε σχεδιαστικό πρότυπο για το εικονικό της αυτοκίνητο. Θα λέγαμε πάντως, ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό από τη Naked Bike Ducati Monster και την Cruiser Ducati Diavel.

Αprilia

Το εικονικό μοντέλο της Aprilia είναι ένα buggy ελεύθερου χρόνου με αρκετά σπορτίφ στοιχεία και ορατές ομοιότητες με τη μοτοσικλέτα Aprilia Shiver 900.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!