Επίσημη αποκάλυψη για το «περιπετειώδες» Ford Focus (pics & vid)

Πέτρος Σηφαλάκης
Επίσημη αποκάλυψη για το «περιπετειώδες» Ford Focus (pics & vid)
Με station wagon αμάξωμα και αυξημένη απόσταση από το έδαφος, αυτή η έκδοση του Ford Focus είναι μια απάντηση στα σύγχρονα SUV!

Τα αποκαλυπτήρια για το Focus Active έγιναν πλέον και από την ίδια τη Ford και μας δείχνει ένα πολύ ενδιαφέρον μοντέλο με χώρους και εκδρομικές ιδιότητες! Ξεχωρίζει από τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά, τις ράγες οροφής και τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, ενώ έχει διαφορετικούς προφυλακτήρες με προστατευτικά και ανασχεδιασμένη γρίλια.

Όπως και με τη hatchback πεντάθυρη εκδοχή του Active έτσι και το Wagon, έχουν διαφορετικές επενδύσεις στο εσωτερικό, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων και διάφορα προγράμματα οδήγησης με επιπλέον επιλογές όπως για γλιστερό οδόστρωμα (Slippery) και για καλύτερη πρόσφυση στη λάσπη, το χιόνι, τον πάγο και την άμμο (Trail).

Οι κινητήρες που θα συνδυάζεται είναι δύο τρικύλινδροι EcoBoost βενζίνης στο 1.0 λίτρο με 125 ίππους ή στα 1.5 λίτρα με 150 ίππους και δύο τετρακύλινδροι ντίζελ με 1.5 λίτρα κυβισμού και 120 ίππους ή 2.0 λίτρα και 150 ίππους. Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις των μοντέλων αυτής της κατηγορίας, δεν διατίθεται σύστημα τετρακίνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!