Mε τέσσερις πόρτες τo νέο Audi TT (pics)

Gazzetta team
Mε τέσσερις πόρτες τo νέο Audi TT (pics)
Εφέτος γιορτάζει το Audi TT είκοσι χρόνια λαμπρής καριέρας, όμως το μοντέλο τέταρτης γενιάς αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 με τέσσερις πόρτες.

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού η μελέτη ενός Audi TT Sportback με τέσσερις πόρτες και δύο πραγματικές πίσω θέσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού περιοδικού Auto Express, η συγκεκριμένη ιδέα θα περάσει και στην πράξη, οπότε θα κυκλοφορήσει το Audi TT τέταρτης γενιάς με τετράπορτο αμάξωμα. Ετσι θα μπει τέλος στο ΤΤ, όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και το οποίο συμπληρώνει εφέτος 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τζένοα – Νάπολι και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το επόμενο Audi TT αναμένεται στην αγορά το 2020 και η αλλαγή από δίπορτο σε τετράπορτο έχει εγκριθεί από τη διοίκηση της γερμανικής μάρκας με σήμα τα τέσσερα δαχτυλίδια. Το μοντέλο τέταρτης γενιάς θα διαθέτει αισθητά μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις από το σημερινό, ώστε να προσφέρει αυξημένη ευρυχωρία. Ετσι θα αυξηθεί το μήκος του μεταξόνιου κατά 12 ολόκληρους πόντους και το μήκος του αμαξώματος κατά 29 εκατοστά, ενώ και το πλάτος θα είναι 6 πόντους μεγαλύτερο.

Το σπορ γερμανικό μοντέλο θα βασίζεται στο σημερινό, προσαρμοζόμενο, πάτωμα MQB και θα κυκλοφορήσει σε ήπιες υβριδικές εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και ως plug-in υβριδικό και αμιγώς ηλεκτρικό. Το νέο Audi TT θα πλασαριστεί μία κατηγορία χαμηλότερα από το A5 Sportback με βασικούς αντιπάλους τη Mercedes CLA και τη BMW 2 Gran Coupe.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!