«Γλυκό δηλητήριο» η νέα Cobra (pics & vid)

Gazzetta team
«Γλυκό δηλητήριο» η νέα Cobra (pics & vid)
Η Ford επαναφέρει στη ζωή τη Mustang Shelby GT500 με έναν V8 κινητήρα άνω των 700 ίππων, που θα την αναδείξει σε δυνατότερο μοντέλο παραγωγής στην ιστορία της μάρκας.

Διέρρευσαν στο Instagram φωτογραφίες της νέας Shelby GT500, που προορίζεται για κορυφαία έκδοση της Mustang. Πιθανότατα προέρχονται από εσωτερική εκδήλωση της Ford, η οποία σχεδιάζει να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου με σήμα κατατεθέν τη γνωστή κόμπρα στην Εκθεση του Ντιτρόιτ από τις 14 έως τις 27 Ιανουαρίου 2019.

Επιστροφή χρημάτων* στο Νάπολι – Ρόμα και σούπερ αποδόσεις στη Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στις φωτογραφίες διακρίνονται αρκετές από τις σχεδιαστικές διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες Mustang, όπως είναι για παράδειγμα ο μεγάλος αεραγωγός στο κέντρο του μπροστινού καπό. Στο πίσω μέρος προβλέπεται μία συμπαγής αεροτομή, πιθανότατα από ανθρακόνημα, ενώ θα υπάρξει ανασχεδιασμένη ποδιά στη μάσκα, τα ενισχυμένα φρένα θα προέρχονται από τη Brembo και οι ζάντες θα είναι 20 ιντσών. Σε προηγούμενες κατασκοπευτικές φωτογραφίες αποκτήσαμε μία πρώτη εικόνα του εσωτερικού, που θυμίζει αρκετά την Shelby GT350 με το κόκκινο μπουτόν εκκίνησης και τον επιλογέα του σαζμάν με συνδυασμό ασημί και κόκκινων στοιχείων. Το κέντρο του τιμονιού είναι καλυμμένο, ωστόσο διακρίνεται το περίγραμμα του λογότυπου με την κόμπρα, ενώ έχουν επιλεγεί αναλογικά και όχι ψηφιακά όργανα.

Η Ford έχει δώσει ήδη στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο της νέας Shelby GT500, όπου διακρίνουμε την ορίτζιναλ GT500 του 1967, να πετάει σαν παλιό δέρμα από πάνω της το αμάξωμά της και να μεταμορφώνεται στη νέα Shelby GT500 του 2019. Η αμερικανική εταιρεία αποκάλυψε επίσης, ότι η κορυφαία της Mustang θα εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα 5,2 λίτρων, που θα αποδίδει πάνω από 700 ίππους με τη συνδρομή μηχανικού υπερσυμπιεστή. Πιθανόν να δούμε την ιπποδύναμη να αγγίζει τα 740 άλογα, οπότε θα μιλάμε για το ισχυρότερο Ford παραγωγής όλων των εποχών, καθώς αυτή τη στιγμή κατέχει τη συγκεκριμένη διάκριση το Ford GT των 656 ίππων.

Η νέα Ford Mustang Shelby GT500 αναμένεται να λανσαριστεί την άνοιξη του 2019 σε άγνωστες προς το παρόν τιμές.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!