H νέα Porsche 911 GT3 των 500+ ίππων επιμένει ατμοσφαιρικά (pics)

Gazzetta team
H νέα Porsche 911 GT3 των 500+ ίππων επιμένει ατμοσφαιρικά (pics)
Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από την επόμενη Porsche 911 GT3 με σήμα κατατεθέν την εντυπωσιακά μεγάλη πίσω αεροτομή και με κεραμικά φρένα προαιρετικά.

Η γκάμα της νέας Porsche 911 με τον εργοστασιακό κωδικό 992 θα περιλαμβάνει και πάλι μία έκδοση GT3, που θα ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή της σημερινής. Στο πίσω μέρος θα προβλέπονται ακόμη πιο φουσκωτά φτερά, ώστε να είναι σε θέση να φιλοξενήσουν φαρδύτερα ελαστικά, ενώ ανάμεσά τους θα τοποθετηθεί ένας εξακύλινδρος, ατμοσφαιρικός κινητήρας με εξαιρετική ευστροφία και απόδοση αισθητά υψηλότερη από 500 ίππους.

Πολωνία - Ιταλία! Με υψηλές αποδόσεις και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι υποψήφιοι αγοραστές του σπορ μοντέλου, που αναμένεται στην αγορά περί τα τέλη του 2019 / αρχές του 2020, θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός κλασικού μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων και ενός αυτόματου, τύπου διπλού συμπλέκτη. Νέα φωτιστικά και μία σταθερή πίσω αεροτομή εντυπωσιακών διαστάσεων αποτελούν επιπρόσθετες διαφοροποιήσεις σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Επίσης, η μπροστινή ποδιά της επόμενης GT3 θα βρίσκεται κάτω από τους προβολείς με τους αεραγωγούς, που έχουν αποκτήσεις εντονότερες γωνίες κατά τα πρότυπα των Cayenne και Macan. Στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού θα προβλέπονται μεταξύ άλλων κεραμικά φρένα, ενώ οι τιμές του γερμανικού μοντέλου αναμένεται να ξεκινούν στο εξωτερικό από περίπου 160.000 ευρώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!