H Fiat «γιορτάζει» το Φθινόπωρο με ένα νέο 500αράκι (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
H Fiat «γιορτάζει» το Φθινόπωρο με ένα νέο 500αράκι (pics)
Οι ειδικές εκδόσεις του Fiat 500 είναι αμέτρητες και σε όλες αυτές, προσθέστε τη νέα Collezione Edition που μόλις παρουσιάστηκε!

Αν θελήσετε να μετρήσετε τις ειδικές εκδόσεις που έχουν βγει για το 500αράκι της Fiat, τότε είναι σίγουρο πως θα χάσετε τη... μπάλα. Η ιταλική μάρκα όμως αναγνωρίζει πως αρέσουν στο κοινό και για αυτό παρουσίασε ακόμη μια, την 500 Collezione Edition, με την οποία γιορτάζει την έλευση του Φθινοπώρου! Θα είναι διαθέσιμη τόσο στην τρίθυρη «κλειστή» έκδοση, όσο και στην κάμπριο, ενώ έχει μια μοναδική διχρωμία που το κάνει να ξεχωρίζει.

Οι διαφορές του συγκριτικά με τα υπόλοιπα 500 εντοπίζονται στις ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών και το σήμα Collezione στο πίσω μέρος. Στο εσωτερικό συναντάμε το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων UConnect με την οθόνη αφής των επτά ιντσών, το Apple CarPlay, το Android Auto και τους χάρτες της TomTom, μαζί με ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης Beats Audio. Οι κινητήρες που θα μπορεί να «φορέσει» το 500 Collezione Edition είναι δύο, ο ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας των 1.2 λίτρων με τους 69 λιππους ή ο τούρμπο δικύλινδρος βενζινοκινητήρας των 0.9 λίτρων και των 85 ίππων TwinAir.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!