Με στάνταρ τετρακίνηση και διάθεση για περιπέτεια το Skoda Karoq Scout (pics)

Gazzetta team
Με στάνταρ τετρακίνηση και διάθεση για περιπέτεια το Skoda Karoq Scout (pics)
Στην έκθεση του Παρισιού, η Skoda μας αποκαλύπτει την πιο «περιπετειώδη» έκδοση του Karoq, η οποία ανήκει στην «οικογένεια» Scout της μάρκας.

Θεωρητικά, ένα SUV είναι ήδη έτοιμο για περιπέτεια όμως η Skoda το έχει αλλιώς στο μυαλό της και παρουσιάζει το Karoq Scout, για όποιον θέλει το κάτι παραπάνω από το νέο της μοντέλο. Παρουσιάζεται επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και συγκριτικά με τις συμβατικές εκδόσεις του Karoq, συναντάμε περισσότερα προστατευτικά στα χαμηλά σημεία του αμαξώματος, 18άρες ή 19άρες ζάντες αλουμινίου και νίκελ διακοσμητικά.

Στο εσωτερικό έχουμε νέες ταπετσαρίες με κεντημένο το όνομα της έκδοσης (Scout) στα καθίσματα, ατμοσφαιρικό φωτισμό, πεντάλ αλουμινίου και άλλα. Πρόκειται επίσης για τη μόνη έκδοση στην γκάμα με στάνταρ την τετρακίνηση. Αυτό σημαίνει, ότι συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 1.500άρη τούρμπο κινητήρα βενζίνης TSI Evo με τους 150 ίππους ή τον ντίζελ 2.0 TDI με 150 ή 190 ίππους, με όλα τα σύνολα να είναι τεσσάρων κυλίνδρων. Διατίθεται και ένα αυτόματο σασμάν τύπου διπλού συμπλέκτη με επτά σχέσεις, που είναι στάνταρ στον ισχυρότερο ντίζελ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!