To Audi TT «κλείνει» τα 20 και γιορτάζει με ένα facelift (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
To Audi TT «κλείνει» τα 20 και γιορτάζει με ένα facelift (pics)
Με μικρές σχεδιαστικές αλλαγές έφτασε στην έκθεση του Παρισιού το Audi TT, το οποίο φέτος γιορτάζει τα γενέθλιά του, κλείνοντας δύο δεκαετίες στην αγορά.

Μέσα από τρεις ιδιαίτερα πετυχημένες γενιές, το Audi TT είναι πλέον είκοσι ετών και η Audi φρόντισε να το «περιποιηθεί» κατάλληλα ώστε να παραμείνει φρέσκο και σύγχρονο. Η τρίτη γενιά του μοντέλου δεν χρειαζόταν και πολλά για να παραμείνει στην επικαιρότητα οπότε η μάρκα έκανε πολύ διακριτικές παρεμβάσεις.

Ουσιαστικά, οι αλλαγές εντοπίζονται στη μάσκα εμπρός, τις εισαγωγές αέρα, το νέο προφυλακτήρα πίσω και τον πιο «τονισμένο» διαχύτη αέρος. Επίσης, συναντάμε τρία νέα χρώματα στην παλέτα του TT, το Cosmos Blue (μπλε), το Pulse Orange (πορτοκαλί) και το Turbo Blue (μπλε), με το τελευταίο να είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στα μοντέλα που «φορούν» το προαιρετικό S-Line πακέτο.

Η Audi, δεν ανακοίνωσε αλλαγές στους κινητήρες του TT, όμως είναι πολύ πιθανό η εκδοχή με τον πετρελαιοκινητήρα να αφαιρεθεί από την γκάμα λόγω των λίγων πωλήσεών της. Τέλος, το εσωτερικό παραμένει το ίδιο. Το πιο εντυπωσιακό, είναι ότι δεν υπάρχει κάποια οθόνη πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα ούτε κάποιο πάνελ χειριστηρίων και όλα ελέγχονται μέσω του ψηφιακού πίνακα οργάνων Audi Virtual Cockpit.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!