Το Renault Kadjar επιστρέφει στο σχεδιαστήριο! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Το Renault Kadjar επιστρέφει στο σχεδιαστήριο! (pics)
Μια εκτεταμένη αισθητική ανανέωση δέχτηκε το κόμπακτ SUV της Renault, όπου εκτός της εμφάνισης, υπάρχουν και νέοι κινητήρες!

Μεγάλα νέα μας κρατούσε η Renault για το Kadjar, το οποίο ανασχεδιάστηκε στα σημεία και έγινε πιο φρέσκο αισθητικά. Η εμφάνιση του κόμπακτ γαλλικού SUV είχε αρχίσει να «δείχνει» την ηλικία της, συγκριτικά με την υπόλοιπη γκάμα της μάρκας, όμως τώρα γίνονται αυτά που πρέπει ώστε να επικαιροποιηθεί.

Με μικρές, αλλά ουσιαστικές αλλαγές σε προφυλακτήρες, μάσκα, φωτιστικά σώματα και ζάντες αλουμινίου, με διάσταση έως και 19 ίντσες, συμπληρώνεται ένα ενδιαφέρον πακέτο που κάνει το Kadjar ομορφότερο από πριν. Αλλαγές έχουμε και στο εσωτερικό, στο σημείο που «πονούσε» το προηγούμενο μοντέλο, δηλαδή εκεί που βρίσκεται η οθόνη πολυμέσων με το περίεργο σχήμα της κεντρικής κονσόλας που υπήρχε.

Τώρα η σχεδίαση του κομματιού έγινε πιο αρμονική και τα νέα χειριστήρια για τον κλιματισμό, δίνουν ακόμη έναν αέρα ανανέωσης για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τελευταίοι, αλλά και πιο σημαντικοί, οι κινητήρες. Ο νέος 1.3 TCe αντικαθιστά τον προηγούμενο 1.2 TCe βενζίνης και πλέον θα είναι διαθέσιμο με δύο παραλλαγές ισχύος, στους 140 ή 160 ίππους. Θα μπορούν να συνδυαστούν με αυτόματο κιβώτιο τύπου διπλού συμπλέκτη EDC, ενώ και οι πετρελαιοκινητήρες θα είναι νέοι.

Οι Blue dCi 115 και 150 θα τοποθετηθούν στην γκάμα του Kadjar, με 115 και 150 ίππους αντίστοιχα, όπως υποδηλώνουν τα ονόματά τους και κυβισμό 1.5 λίτρα στη μια περίπτωση και 1.7 λίτρα στην άλλη. Όλα τα μοτέρ, βενζίνης και ντίζελ, ανήκουν στην ολοκαίνουργια σειρά κινητήρων της Renault και διακρίνονται για την απόδοσή τους και την οικονομία καυσίμου που προσφέρουν. Η τελευταία εκδοχή με τον ντίζελ των 150 ίππων, συνδυάζεται και με τετρακίνηση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!