Από 300.000 ευρώ η τιμή για τη νέα Lancia Delta Integrale! (pics)

Δημήτρης Γράτσος
Από 300.000 ευρώ η τιμή για τη νέα Lancia Delta Integrale! (pics)
Η επίσημη αποκάλυψη για την αναβίωση του θρυλικού μοντέλου θα λάβει χώρα στην Ελβετία από 6-9 Σεπτεμβρίου.

Μπορεί η ίδια η Lancia να έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια αναβίωσης της Delta Integrale η οποία αναμενόμενα θα ξετρέλαινε τους φανατικούς οπαδούς της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε το θρυλικό μοντέλο να επιστρέφει. Και αυτό γιατί μια μικρή ιταλική εταιρεία εν ονόματι Automobili Amos, κατασκεύασε την Delta Futurista, η οποία μοιάζει πάρα πολύ με το θρυλικό μοντέλο, όμως ταυτόχρονα το κόστος της είναι ιδιαίτερα υψηλό!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποκαλυφθεί επίσημα στην Ελβετία, στο πλαίσιο του Grand Basel Show (6-9 Σεπτέμβρη), ενώ η μεγαλύτερη διαφορά της συγκριτικά με την ορίτζιναλ Delta Integrale θα είναι το τρίθυρο αμάξωμα, σε επίπεδο εμφάνισης πάντα.

Θα διαθέτει επίσης τετρακίνηση, κινητήρα απόδοσης 330 ίππων, βάρος στα 1.250 κιλά και φυσικά θα προσφέρει την αναμενόμενη οδηγική ευχαρίστηση. Τα «δύσκολα» ξεκινούν όταν στην εξίσωση εισέρχεται η τιμή για την απόκτηση της, η οποία θα ξεκινά από τα 300.000 ευρώ, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ακόμη και για την σύγχρονη μορφή μιας Lancia Delta Integrale…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!