Έτοιμο και το 3ο μοντέλο Ν από την Hyundai!

Γιώργος Βαρίνος
Έτοιμο και το 3ο μοντέλο Ν από την Hyundai!
Η Hyundai προχωρά στην ανάπτυξη του τρίτου μοντέλου της σειράς υψηλών επιδόσεων N του i30 Fastback Ν. Να θυμίσουμε πως τα μοντέλα Ν είναι ανάλογα των μοντέλων Μ της BMW...

Και αναφέρουμε πως είναι ανάλογα των μοντέλων Μ της BMW καθώς την εξέλιξη των μοντέλων Ν της Hyundai έχει αναλάβει ο ίδιος ο Άλμπερτ Μπίρμαν.

Ίσως οι περισσότεροι να μην γνωρίζετε το όνομα, εν τούτοις η BMW οφείλει την εικόνα της οδηγοκεντρικής εταιρείας που απευθύνεται στον πραγματικό οδηγό στον Μπίρμαν και στα προϊόντα που δημιούργησε αυτός και η ομάδα του (που ένας-ένας μετακομίζει στην Hyundai) τα τελευταία 30 χρόνια! Ο Μπίρμαν μέχρι το 2015 ήταν επικεφαλής του Μ Division της BMW και σε αυτόν και στο όραμά του -σε μεγάλο βαθμό- οφείλει η BMW την τεράστια επιτυχία της, τόσο στις πωλήσεις όσο και στους αγώνες της δεκαετίας του '80. Και τώρα θα το ξανακάνει για την Hyundai!!!

H ομάδα του Μπίρμαν δοκιμάζει το πρωτότυπο του i30 Fastback Ν στο Nordschleife στη μεγάλη πίστα δηλαδή του Nürburgring της Γερμανίας, όπου η Hyundai στεγάζει μάλιστα και ιδιόκτητο Τεχνικό Κέντρο. Η διαδρομή και οι δημόσιοι δρόμοι γύρω από την περιοχή είναι μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση των επιδόσεων και της ανθεκτικότητας, βοηθώντας στην προετοιμασία του μοντέλου, το οποίο αποτελεί το τρίτο μοντέλο Ν, μετά από το 5θυρο i30 N και το Veloster N. Ξεκινώντας την εμπορική του πορεία νωρίτερα αυτό το έτος, το i30 Fastback αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή – είναι το μοναδικό 5θυρο κουπέ στην κατηγορία του - το οποίο θα επεκτείνει την επιτυχημένη «οικογένεια» του i30.

Το νέο i30 Fastback N θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι της Γενεύης, αλλά για πρώτη φορά το βλέπουμε έστω καμουφλαρισμένο να κάνει δοκιμές!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!