Από 16.270€ το ολοκαίνουργιο Suzuki Jimny

Πέτρος Σηφαλάκης
Από 16.270€ το ολοκαίνουργιο Suzuki Jimny
Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει σημειωθεί ποτέ στην ιστορία του Suzuki Jimny έγινε φέτος και το νέο μοντέλο φτάνει και στην Ελλάδα, με τις τιμές του να έχουν ανακοινωθεί ήδη.

Δεν υπάρχει άλλο μοντέλο με χαμηλή τιμή και πραγματικές off road ικανότητες αυτή τη στιγμή στην αγορά, πέρα από το Suzuki Jimny. Το ιαπωνικό 4x4 έχει καταγράψει πολύ καλές πωλήσεις στη χώρα μας και ουσιαστικά εδώ και είκοσι χρόνια που διατίθεται, έχει αλλάξει ελάχιστα. Φέτος ήρθε η στιγμή που η Suzuki έκανε το μεγάλο βήμα και παρουσίασε την ολοκαίνουργια γενιά του.

Εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.5 λίτρων με 102 ίππους και 130 Nm ροπής και συνδυάζεται είτε με ένα πεντάρι μηχανικό σασμάν είτε με ένα τεσσάρι αυτόματο. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 145 χλμ./ώρα με το χειροκίνητο κιβώτιο και τα 140 χλμ./ώρα με το αυτόματο.

Η τετρακίνηση είναι φυσικά στάνταρ και υπάρχει και δυνατότητα υποπολλαπλασιασμού των σχέσεων. Οι τιμές του στην Ελλάδα ξεκινάνε από τις 16.270€ στην έκδοση GL και η κορυφαία εξοπλισμένη GLX ξεκινάει από τις 17.670€. Η τελευταία, έχει ως στάνταρ τα φώτα LED, τον αυτόματο κλιματισμό και τις ζάντες αλουμινίου, ενώ τα θερμαινόμενα καθίσματα, τα αυτόματα φώτα και οι υαλοκαθαριστήρες, περιλαμβάνονται από τη βασική κιόλας έκδοση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!