Αυτό είναι το Hyundai Kona του Iron Man! (pics & vid)

Δημήτρης Γράτσος
Αυτό είναι το Hyundai Kona του Iron Man! (pics & vid)
Το Kona Iron Man Edition αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μεταξύ Hyundai και Marvel και φυσικά είναι συλλεκτικό.

Όσοι δύσπιστοι θεωρείτε ότι ο Iron Man ή κατά κόσμον Τόνι Σταρκ δεν έχει ανάγκη τα αυτοκίνητα επειδή… πετάει, μάλλον δεν είστε και ιδιαίτερα φανατικοί της συγκεκριμένης σειράς ταινιών, στην οποία τα supercars έχουν την τιμητική τους. Στην περίπτωση του Hyundai Kona τα πράγματα είναι πιο «γήινα», όσο λιτός και απέριττος μπορεί να είναι ένας κροίσος-διάνοια.

Το Kona Iron Man Edition θα βγει κανονικά στην παραγωγή και αποτελεί τον «καρπό» της συνεργασίας Hyundai και Marvel. Όπως μπορείτε να δείτε στο οπτικοακουστικό υλικό που δημοσιεύουμε, κάθε σπιθαμή του αμαξώματος του συγκεκριμένου Kona παραπέμπει στον Iron Man. Στην οροφή δεσπόζει το πρόσωπο του, ενώ τα φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο τμήμα έχουν τη μορφή των ματιών του ήρωα, όπως φαίνονται στην σιδερένια μάσκα του.

Η ίδια εικόνα συνεχίζεται και στο εσωτερικό του εν λόγω Kona, καθώς στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων την παράσταση κλέβουν τα γραφικά του ήρωα της Marvel, ενώ στο ταμπλό ξεχωρίζει η υπογραφή του Τόνι Σταρκ, του κροίσου που δημιούργησε τον Iron Man. Το Hyundai Kona Iron Man Edition θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του νέου έτους, ενώ η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη και για εκλεκτό κοινό.

«Η συνεργασία της Hyundai με την Marvel είναι ένας πολύ καλός τρόπος να κατανοήσουμε τα ενδιαφέροντα των ανθρώπων και να εμπλακούμε με μια πολύ παθιασμένη fanbase. Η σχέση μας είναι κάτι περισσότερο από απλή τοποθέτηση προϊόντων, καθώς στοχεύουμε να δημιουργήσουμε εμπειρίες προσαρμοσμένες στο κοινό της Marvel. Το Kona Iron Man Edition είναι ένα ιδανικό παράδειγμα συνδυασμού των δύο κόσμων μας σε ένα ειδικό όχημα που ελπίζουμε ότι θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές και των δύο εμπορικών σημάτων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο επικεφαλής marketing της Hyundai Motor Company, Minsoo Kim.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!