Ιδού η νέα Porsche Macan! (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ιδού η νέα Porsche Macan! (pics)
Το μικρότερο SUV της Porsche ανανεώθηκε για το 2019 και κέρδισε τόσο σε εμφάνιση, όσο σε ουσία και τεχνολογία, από τα μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας, Cayenne και Panamera.

Κρατώντας ίδιο το βασικό σχεδιαστικό πυλώνα της Macan, η Porsche παρουσιάζει το καινούργιο μοντέλο της για το 2019. Στο πίσω μέρος συναντάμε τις περισσότερες αλλαγές με τα νέα φωτιστικά σώματα που έχουν τρισδιάστατο εφέ, φέρνοντάς τη κοντά στην Cayenne και την Panamera που υιοθέτησαν αυτό το στυλ νωρίτερα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Παράλληλα, μιλώντας για τεχνολογία, η νέα Macan θα έχει το σύστημα Traffic Jam Assist που επιτρέπει την αυτόνομη κίνηση του αυτοκινήτου σε συνθήκες μποτιλιαρίσματος, ενώ στο κομμάτι της εξέλιξης της Macan, έχουμε κάποιες μικρές αλλαγές στο πλαίσιο που την κάνουν την πιο σπορ πρόταση στην κατηγορία, χωρίς να θυσιάζεται η άνεση. Στο εσωτερικό όμως, συναντάμε τη μεγαλύτερη αλλαγή από όλες.

Ο διάκοσμος έχει αλλάξει και πλέον υπάρχει η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα, με τους αεραγωγούς κάτω από αυτή. Νέο είναι και το τιμόνι, ενώ πάνω σε αυτό υπάρχει νέο μπουτόν Sport Response. Η Porsche ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για τους κινητήρες, πιθανότατα επειδή ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει με τις μετρήσεις κατανάλωσης και ρύπων WLTP. Υπολογίζουμε ότι η βασική Macan θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον δίλιτρο τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα και ψηλότερα στην γκάμα, θα τοποθετηθούν νέοι και πιο σύγχρονοι V6, πιθανότατα με ελαφρώς μεγαλύτερη απόδοση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!