Τα 5 ιδανικά αυτοκίνητα για την παραλία! (pics)

Gazzetta team
Τα 5 ιδανικά αυτοκίνητα για την παραλία! (pics)
Αν κάθε αυτοκίνητο έπαιρνε άριστα για μια μόνο χρήση, τότε τα πέντε παρακάτω θα είχαν ήδη το «χρυσό» της παραλίας στο... τσεπάκι, ως τα πλέον ιδανικά για όσους λατρεύουν τη θάλασσα!

Οι καλοκαιρινοί μήνες, ειδικότερα στη χώρα μας, κάνουν αισθητή την «παρουσία» τους και οι τακτικές επισκέψεις στις παραλίες είναι επιβεβλημένες, για να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται. Εμείς, μπορεί να δροσιζόμαστε στη θάλασσα, όμως το αυτοκίνητό μας δεν περνάει το ίδιο καλά με εμάς.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Παρκαρισμένο στον ήλιο, με αλάτια στα καθίσματά του, άμμο στα πατάκια και σκόνη στο αμάξωμα, χρειάζεται τη δική του φροντίδα ύστερα από ένα μπάνιο! Τα πέντε παρακάτω μοντέλα όμως δεν έχουν τέτοια ανάγκη. Ξέρουν πως να διαχειριστούν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της παραλίας και είναι πραγματικά κατασκευασμένα για αυτή! Δείτε ποια είναι.

BeachBuggy

Βασίζεται στον γνωστό μας «σκαραβαίο» (Volkswagen Beetle) όμως έχει τροποποιηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα καταφέρνει καλά και σε τερέν παραλίας. Ανοικτό, χωρίς πόρτες και μόνο ένα roll bar πάνω από τα κεφάλια των επιβατών, δίνει αίσθηση μοτοσυκλέτας και υπόσχεται διασκεδαστικές μετακινήσεις, ακόμη και με καύσωνα! Σε περίπτωση που... δεν το είδατε, το BeachBuggy βρίσκεται πίσω από την κοπέλα.

Citroen Mehari

Πριν από πενήντα ακριβώς χρόνια, ξεκίνησε να διατίθεται το Citroen Mehari, ένα από τα πρώτα κόμπακτ SUV. Αποτελούσε στην ουσία μια παραλλαγή του 2CV και ήταν στην αγορά για είκοσι χρόνια, πουλώντας 144.953 μονάδες. Η αφαιρούμενη τέντα οροφής και το πολύ χαμηλό πλαίσιο των θυρών εξασφαλίζουν open air μετακινήσεις και μάλιστα, με vintage υπογραφή!

Fiat 500 Spiaggina

Το συγκεκριμένο Fiat 500 έχει ψάθινα καθίσματα, μια τέντα για οροφή (που αφαιρείται, φυσικά) και χώρο για έως και πέντε επιβάτες. Δεν έχει πόρτες και μπορεί να θεωρηθεί ένα κλασικό μοντέλο που του αρέσει να πηγαίνει για μπάνιο, αφού για αυτό το λόγο ακριβώς κατασκευάστηκε. Ονομάζεται 500 Spiaggina και μάλιστα η Fiat το λάνσαρε σαν πρωτότυπη έκδοση και για το σημερινό, σύγχρονο 500.

Jeep Jeepster Convertible

Ένα κάμπριο Jeep είναι πάντα μια απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση. Συνδυάζει τέλεια την αίσθηση ελευθερίας που θες να έχεις τους καλοκαιρινούς μήνες και η τετρακίνηση που το συνοδεύει, εγγυάται ότι θα μπορέσεις να κινηθείς και στην άμμο, χωρίς να κολλήσεις! Το Jeep Jeepster Convertible παρουσιάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το ρετρό στυλ του.

Volkswagen T5 Bus

Το κλασικό βανάκι της Volkswagen δεν χρειάζεται συστάσεις! Δεν κάνει εξαιρετική δουλειά μόνο στην παραλία αλλά ενδείκνυται και για κάμπινγκ, κρατώντας συντροφιά καθ'όλη τη διάρκεια των διακοπών! Μπορεί να μην είναι κάμπριο, όμως έχει το δικό του χαρακτήρα και χωρίς αμφιβολία, είναι μια απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!